kobus Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 czy jest mozliwosc ze sie gdzies ustawi w kompie ze np. wlączy sie sam o 7.00 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 jest mozliwosc, poszukaj , przedwczoraj bodajze o tym bylo zalezy od biosu i plyty , ustawia sie w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 czy jest mozliwosc ze sie gdzies ustawi w kompie ze np. wlączy sie sam o 7.00 ??w biosie taka opcje znajdziesz (o ile ona tam jest) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Zaprojektuj takie cuś co będzie opadało na któryś z przycisków na klawie i będzie włączało kompa o danej godzinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Zaprojektuj takie cuś co będzie opadało na któryś z przycisków na klawie i będzie włączało kompa o danej godzinie.no, masz racje , to bedzie znacznie prostsze :DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 na tym twoim ecs-ie...wątpie oby dało sioę to zrobić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 na tym twoim ecs-ie...wątpie oby dało sioę to zrobić :PNo i się mylisz, trzeba znać się na tym co się ma. A teraz mała podpowiedz: BIOS -> Power Managment Setup -> Wake Up Events -> RTC Alarm Resume. I dużo, dużo więcej możliwości, RTFM :twisted:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Wejz sobie zegarek ze wskazowkami to jednej wskazowki podłacz kabel od wlacznika w kompie i do drugiej drui kabel i ustaw tak aby skazowki spotkaly sie o 7 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Wejz sobie zegarek ze wskazowkami to jednej wskazowki podłacz kabel od wlacznika w kompie i do drugiej drui kabel i ustaw tak aby skazowki spotkaly sie o 7 :D Ale jak tak zrobisz to beda sie zwieraly przez czas zalezny od grubosci wskazowek. Przydalaby sie jakas zapadka :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 aRoo"] Wejz sobie zegarek ze wskazowkami to jednej wskazowki podłacz kabel od wlacznika w kompie i do drugiej drui kabel i ustaw tak aby skazowki spotkaly sie o 7 :D Ale jak tak zrobisz to beda sie zwieraly przez czas zalezny od grubosci wskazowek. Przydalaby sie jakas zapadka :mrgreen: No tak racja a moze jak skazowki sie zetknal to wlaczy sie a nie chce mi sie juz myslec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 na tym twoim ecs-ie...wątpie oby dało sioę to zrobić :PNo i się mylisz, trzeba znać się na tym co się ma. A teraz mała podpowiedz: BIOS -> Power Managment Setup -> Wake Up Events -> RTC Alarm Resume. I dużo, dużo więcej możliwości, RTFM :twisted:. chodziło mi tylko o toże to jest ecs :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 aRoo"] Wejz sobie zegarek ze wskazowkami to jednej wskazowki podłacz kabel od wlacznika w kompie i do drugiej drui kabel i ustaw tak aby skazowki spotkaly sie o 7 :D Ale jak tak zrobisz to beda sie zwieraly przez czas zalezny od grubosci wskazowek. Przydalaby sie jakas zapadka :mrgreen: No tak racja a moze jak skazowki sie zetknal to wlaczy sie a nie chce mi sie juz mysleca nie lepiej zaoprzątnąć do tego elekronikę.. tzn zegarek i mały układ <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> styknie nam odpowiednie piny na płytce aby ta właczyła kompa :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 na tym twoim ecs-ie...wątpie oby dało sioę to zrobić :PNo i się mylisz, trzeba znać się na tym co się ma. A teraz mała podpowiedz: BIOS -> Power Managment Setup -> Wake Up Events -> RTC Alarm Resume. I dużo, dużo więcej możliwości, RTFM :twisted:. chodziło mi tylko o toże to jest ecs :PAle ja właśnie napisałem jak to włączyć na tym ECSie (K7VZA - sam takiego mam), tylko masz taki sam avatar jak kobus i mi się pomieszało :roll: :oops: ale ten tekst powyżej był dla niego (tak najprościej zrobi to o co pytał). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 e nie dzialac :( moze godziny nie mam w biosie dobrej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 e nie dzialac :( moze godziny nie mam w biosie dobrej?a nie mówiłem :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 e nie dzialac :( moze godziny nie mam w biosie dobrej?a nie mówiłem :lol: :lol:Musi działać pewnie źle ustawiłeś. Kazz a co to możesz wiedzieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 mozesz zadzialac softwerowo www.winexit.republika.pl np....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 e nie dzialac :( moze godziny nie mam w biosie dobrej?a nie mówiłem :lol: :lol:Musi działać pewnie źle ustawiłeś. Kazz a co to możesz wiedzieć... ja nawet wiele :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...