Spentany Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 hi mam pytanie - czy da sie animacje flash'a ustawic jako background np. tabelki (w html'u)???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 AFAIK to nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ..tak tez myslalem .. ale ten co pyta gloopim jest przez 5 min a ten co nie pyta przez cale zycie ;P <czy jak tam to szlo ;) > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ale zawsze mozesz zrobic odwrotnie (czyt. wstawic htmla do swf ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ale zawsze mozesz zrobic odwrotnie (czyt. wstawic htmla do swf ;] )Dokładnie o tym samym myślałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 mozna tek zrobic ale trza skonfigurowac mocno... ale qrde zanim to zrobisz to ja jush bede mial 20 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 mozna tek zrobic ale trza skonfigurowac mocno... ale qrde zanim to zrobisz to ja jush bede mial 20 :D bardzo inteligentna wypowiedz mozesz po polsku wytlumaczyc o co ci chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 mozna tek zrobic ale trza skonfigurowac mocno... ale qrde zanim to zrobisz to ja jush bede mial 20 :D bardzo inteligentna wypowiedz mozesz po polsku wytlumaczyc o co ci chodzi ? Nie wazne... przenosnia rzucilem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...