Varrol Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 To była najszybsza tranzakcja w życiu. Wysłałem kilka maili i znalazłem chetnego. Umówiliśmy się, że wystawie procka na Allegro z opcją kup teraz. Wystawiłem procka, minęło 20 min i co - ktos kupił procesor, ale nie ten gostek, któremu obiecałem, tylko ktoś inny!!! Facet, któremu obiecałem spóźnił sie o... 1 minutę!!! No cóż, ale co mnie to... Czasem coś leży na allegro przez kilka tygodni bęz odzewu, a tu po 20 min juz sprzedany bez rzadnej reklamy... Niesamowite. No i cóż jutro jadę po Antka 1700+ 0.13 - i wreście będę miał tylko jeden grzejnik w pokoju. Antek 1800+ był fajny, ale patelnie do smażenia jajek, to ja już mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 takie pytanko z ciekawosci ile masz gwiazdek na allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 hehe, a za ile sprzedałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Całe dwie gwiazdki - a teraz trzecia dojdzie (Zwykle sprzedawałem poza allegro). Za ile to niech pozostanie tajemnicą - dlatego, że mam wrażenie, że za mało krzyknałem - ale z drugiej strony nowiutki 1800+ poszedł za tyle samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 A za ile spyliłeś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 No dobra, będziecie sie śmiali, ale miałem już dość grzejnika - poszedł za 220zł. Już mam 1700+ 0.13 JUIHB czy jakoś tak, ale z datą 0309 - zaryzykowałem, jak narazie spoko. Puściłem na 10x166 i odpaliłem 3DMarka, żeby troche podgrzać - ale temp zamiast wzrosnąc - spadła. Zaraz sprawdzę na ile max pójdzie. ... 12.5x166 bez podnoszenia napięcia - 2083MHz !!! i temeperatura nawet o stopień sie nie podniosła - ile to jeszcze wyciągnie? I to na Titanie!!! Wiem, że Ameryki nie odkryłem, ale czegos takiego jeszcze nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 No dobra, będziecie sie śmiali, ale miałem już dość grzejnika - poszedł za 220zł. Już mam 1700+ 0.13 JUIHB czy jakoś tak, ale z datą 0309 - zaryzykowałem, jak narazie spoko. Puściłem na 10x166 i odpaliłem 3DMarka, żeby troche podgrzać - ale temp zamiast wzrosnąc - spadła. Zaraz sprawdzę na ile max pójdzie. ... 12.5x166 bez podnoszenia napięcia - 2083MHz !!! i temeperatura nawet o stopień sie nie podniosła - ile to jeszcze wyciągnie? I to na Titanie!!! Wiem, że Ameryki nie odkryłem, ale czegos takiego jeszcze nie widziałem. Nom to juz widzisz ;). A tak serio to 220zł to chyba nie jest malo? Ja mam 1600+ to ile to moze byc warte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 No dobra, będziecie sie śmiali, ale miałem już dość grzejnika - poszedł za 220zł. Już mam 1700+ 0.13 JUIHB czy jakoś tak, ale z datą 0309 - zaryzykowałem, jak narazie spoko. Puściłem na 10x166 i odpaliłem 3DMarka, żeby troche podgrzać - ale temp zamiast wzrosnąc - spadła. Zaraz sprawdzę na ile max pójdzie. ... 12.5x166 bez podnoszenia napięcia - 2083MHz !!! i temeperatura nawet o stopień sie nie podniosła - ile to jeszcze wyciągnie? I to na Titanie!!! Wiem, że Ameryki nie odkryłem, ale czegos takiego jeszcze nie widziałem. Nom to juz widzisz ;). A tak serio to 220zł to chyba nie jest malo? Ja mam 1600+ to ile to moze byc warte? tez mam 1600+ i w sumie wymienilbym sobie na 0.13 1700+ :) patrzac po allegro to jednak mi sie odechciewa wymiany - musialbym tego sprzedac za +- 190zl a wiec prawie 100 trzeba dolozyc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 No dobra, będziecie sie śmiali, ale miałem już dość grzejnika - poszedł za 220zł. Już mam 1700+ 0.13 JUIHB czy jakoś tak, ale z datą 0309 - zaryzykowałem, jak narazie spoko. Puściłem na 10x166 i odpaliłem 3DMarka, żeby troche podgrzać - ale temp zamiast wzrosnąc - spadła. Zaraz sprawdzę na ile max pójdzie. ... 12.5x166 bez podnoszenia napięcia - 2083MHz !!! i temeperatura nawet o stopień sie nie podniosła - ile to jeszcze wyciągnie? I to na Titanie!!! Wiem, że Ameryki nie odkryłem, ale czegos takiego jeszcze nie widziałem. jaka masz temp na tym titanku? to jest d5tb(3 czy 4 niewazne tylko czy nie ten tc?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ja swoja grzalkje 1700xp+ ( 0,18 ) odblokowana zamienilem bez doplaty na 1800xp+ ( 0,13 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ja swoja grzalkje 1700xp+ ( 0,18 ) odblokowana zamienilem bez doplaty na 1800xp+ ( 0,13 ) a kto taki dobry ze Ci wolniejszego i starszego procka wymienia na lepszego bez doplaty? tez tak chce :) btw wlasnie patrzylem na ceny 0.13 1700+ na allegro i oto taki maly LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 tesh tą aukcje widziałęm :D może mój Duronek 800 tez za takie pieniądze pójdzie ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ja swoja grzalkje 1700xp+ ( 0,18 ) odblokowana zamienilem bez doplaty na 1800xp+ ( 0,13 ) a kto taki dobry ze Ci wolniejszego i starszego procka wymienia na lepszego bez doplaty? tez tak chce :) btw wlasnie patrzylem na ceny 0.13 1700+ na allegro i oto taki maly LOL koles ze sklepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 jezoo.. ale ktoś chce za tego Antka 800 dać 200 zeta :o trzeba mieć chyba nierówno pod sufitem.. dżizys... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 niby lepszy od xp1700 a porownanie na wykresie z p3 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 No dobra, będziecie sie śmiali, ale miałem już dość grzejnika - poszedł za 220zł. Już mam 1700+ 0.13 JUIHB czy jakoś tak, ale z datą 0309 - zaryzykowałem, jak narazie spoko. Puściłem na 10x166 i odpaliłem 3DMarka, żeby troche podgrzać - ale temp zamiast wzrosnąc - spadła. Zaraz sprawdzę na ile max pójdzie. ... 12.5x166 bez podnoszenia napięcia - 2083MHz !!! i temeperatura nawet o stopień sie nie podniosła - ile to jeszcze wyciągnie? I to na Titanie!!! Wiem, że Ameryki nie odkryłem, ale czegos takiego jeszcze nie widziałem. jaka masz temp na tym titanku? to jest d5tb(3 czy 4 niewazne tylko czy nie ten tc?) To ten d5tb (3) - czyli jeden ze słabszych - ma 2800RPM - przy 12.5x166 mam ok 52 stopnie, a max 56 przy "podgrzewaniu", jednak muszę mój radiator trochę przeszlifować, bo się poharował, no i mam za dużo pasty (nie chciało mi sie radiatora wycierać) - a w budzie 30 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...