und3r Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Dlaczego zawsze wybierają grupy / ludzi, o których pierwszy raz w życiu słysze? :(Bo te znane na całym świecie znają swoją wartość i nigdy w czymś takim jak Eurowizja nie wezmą udziału :P Inny problem jest taki, że owe znane i lubiane na świecie polskie grupy nie grają muzyki popularnej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Ta dziewka co wygrała nie jest taka złą w końcu to rodowita Polka :D. Ale fakt liczyłem bardzo na grupę renton-mieli bardzo fajną, prostą nutkę, łatwo wpada w ucho i jest chwycąca, ale niestety nie przeszli... No nic zobaczymy co będzie :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 (edytowane) Eurowizja to konkurs polityczny a nie muzyczny [: ,nie wiadomo kogo byśmy wystawili i tak wobec głosowania na Polskę będzie duża niechęć. Edytowane 15 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Do jakiego targetu jest skierowana ta wspaniała "gala"? Co roku zadaje sobie to pytanie :P. Osobiście liczyłem na zespół Renton, gdyż widziałem ich na żywo (jako support przed T.Love w Stodole) i byli całkiem nieźli, no ale poszło tak, jak zwykle i znowu wybrano jakąś... (nc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Inny problem jest taki, że owe znane i lubiane na świecie polskie grupy nie grają muzyki popularnejE tam, Lordi przetarli szlaki, teraz trzeba kuc zelazo, poki gorace :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 E tam, Lordi przetarli szlaki, teraz trzeba kuc zelazo, poki gorace :DPo pierwsze Lordi to też muzyka popularna, tylko jakoś taka bardziej metalowa :lol: Po drugie dalej pozostaje problem punktu pierwszego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvana Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Eurowizja ma generalną słabą renomę, bo już dawno nikt spśród naszych nie wygrał ani też nie zajął żadnego dobrego miejsca. Gdyby coś takiego sie zdarzyło, to od razu gros Polaków uznało by, że to fajny konkurs... ;) Z drugiej strony, z takimi muzycznymi wyborami, jakie dokonano ostatnimi latami, ciężko cokolwiek wygrać. Zresztą, od lat niepisana zasadą Eurowizjii jest to, że swój glosuje na swego, a my jakoś popracia na świecie ogromnie dużo nie mamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) Mamy poparcie jedynie u rodaków mieszkających poza granicami kraju... PS. Również liczyłem na Renton. Edytowane 17 Lutego 2009 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Po prezentacji piosenek na rok 2009 stwierdzam, że jest jeszcze gorzej niż było. Tak, to możliwe. Jedyne *znośne* utwory zaprezentowały Dania i Finlandia. Gdyby tylko nasz Renton był w finale miałby spore szanse na wygraną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Mi najbardziej podeszla Irlandia i Slowenia chyba (taki gruby gosciu w afro i drugi z harmoszka). Pierwsze, bo dalo sie tego sluchac a drugie, bo bylo po prostu smieszne i z dystansem, taki kabaretowy kawalek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 A mi i Białoruś. Obie piosenki nie dostały się do finału. Norweska piosenka jakoś mi nie podeszła... PS. Ten z Norwegii, to urodził się na Białorusi i wyjechał stamtąd do Norwegii w wieku 4 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...