Przemo Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Jak niektórzy pamiętają już pisałem tu o moim dziele, Teraz przedstawię trochę fotek z jazd. A wozidełko spisuje się całkiem nieźle w terenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 jak widze taką konstrukcję to az mnie korci by to przerobić jak na Discovery Channel, a zawieszenie nie za nisko? a opony z tym bieżnikiem dają rade? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 slicki w teren? ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beler Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 a jak z moca na tych blizniaczych kolach?? przerabiales silnik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Mad Max :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 No na sliki już jest rada, czekaja te oponki Muszę do nich poszerzać felgi od malucha, W silniku nie grzebane bo i po co, na bliźniakach zamiata równo Dla chętnych przejrzyjcie moje filmiki na youtube http://www.youtube.com/primoshi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Bomba podoba mi się^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) No na sliki już jest rada, czekaja te oponki Muszę do nich poszerzać felgi od malucha Orientujesz sie może czy są takie oponki, tylko szerokości jak pojedyncza do malucha :D bo potrzebuje czegoś takiego do mojego wehikułu :P Edytowane 25 Maja 2008 przez torque Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Są jak najbardziej, rozmiar 25 x 8 - 12 od quadów lub 6 - 12 z profilem rolniczym od małych traktorków, jak jesteś chętny to dam ci namiary na kolesia który tanio sprzedaje takie oponki A pochwal się swoim sprzętem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Buggy z ta siatka wyglada bojowo... no i wyciagarka hehe. Tylko uwazaj w tym lesie na kleszcze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beler Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 nie no oponki niezle ale ja wolalbym te pojedyncze na jedna felge czekamy na fotki kiedy beda juz zalozone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 zajebisty pojazd. bardzo mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Jedno słowo: PRO ;) Wygląda super tylko sliki nie pasowały ale widze, że juz masz przygotowane opony pod teren. Maluch > all. Fajnie sobie radzi na błocie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Widzę, że buggy poszedł trochę w dół.Teraz dużo lepiej wygląda. Dobra robota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 fajna zabawa :) też się w takie rzeczy bawiłem z kolegami jak miałem naście lat :) tylko ten silnik od malcza długo nie pociągnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beler Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 jak nie pociagnie to sie kupi drugi B-) kumpel juz smiga na nastepnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Lepiej wygląda ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 no zaczyna wygladac pro :) podoba mnie sie bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beler Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 o prosze :D teraz tylko w teren orac pola B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ten silnik to nie za nisko troche jest? Na niektorych zdjeciach wyglada, jakby zaraz mial sie oprzec o podloze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Na równym terenie silnik wisi jakieś 20 cm nad ziemią więc nie jest źle, a większość fotek które tu pokazałem to z częściowo zakopanym sprzetem :P A wczoraj wyjechaliśmy do lasu. Ale przed tym trzeba było serwisować obydwie maszyny. Ja wymieniłem wybierak w skrzyni a w drugim pojeździe wymieniliśmy przegub i zabierak który po wymianie też sie po pierwszym ruszeniu ztarł od środka i trzeba było jeszcze jeden założyć. Założyliśmy Jodełki do drugiego sprzęta Ostatnie przygotowania Ty po krótkiej rozgrzewce Dla pewności przyspawaliśmy zabierak do półosi :P i pojechaliśmy na błotka Zdjęcia nie oddają za bardzo tego co sie działo ale mam dość spory filmik, polecam obejrzeć cały bo warto !!! http://www.youtube.com/watch?v=UzU17D05JBY A dla koneserów film w spooro lepszej jakości do pobrania stąd: http://odsiebie.com/pokaz/179148---86a0.html?pobierz (100MB, 720 x 576, dźwięk MP3, DivX 5) Film ma 10 minut długości Na tych jodełkach naprawdę daje radę :D:D Zapraszam do komentowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) Są jak najbardziej, rozmiar 25 x 8 - 12 od quadów lub 6 - 12 z profilem rolniczym od małych traktorków, jak jesteś chętny to dam ci namiary na kolesia który tanio sprzedaje takie oponki A pochwal się swoim sprzętem :) Heh :D Mój przy tym Twoim wygląda jak cywilny samochód :P Jak możesz to prosiłbym o namiary na PW ;) Poniżej foto z prac, teraz już jest skończony, ale nie mam przy sobie foki... Ja też sobie śmigam po lasku, tyle że nie po takich błotach :P I powiem ż pomimo tego że oponki są prawie łyse daje radę :rolleyes: ale taka jodełka własnie by mi się sprzydała... też miałem ostatnio drobną naprawe serwisowa, wysiała pompka paliwa, dobrze ze jak bylem na gorce i nie daleko od domu, bo jakby to było w lesie..... Edytowane 5 Czerwca 2008 przez torque Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...