wonters Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) Witam, Od dłuższego czasu mam ciągle problemy z oglądaniem filmów na YouTube. Odpalam film i po 2-3 sekundach już stoi, później za buforuje sobie z 10 sekund i znowu z 5 stoi i tak w koło. Zauważyłem, że problem w ogóle nie występuje na filmach bardzo popularnych, które mają bardzo dużo wyświetleń, natomiast jeśli zarzucę filmik, który ma z 600 wyświetleń to już go haczy strasznie. Orientuje się ktoś dlaczego tak się dzieje? Nie mam w ogóle problemów z internetem, download na max, upload też na max, pingi w okolicach 20-30 ms na Onet, ogólnie gitara, tylko ten YT się tak wali. Mam internet 2 mb/s od UPC. Wy też tak macie? Chodzi mi o użytkowników UPC? pS. Jeśli to zły dział to proszę o przerzucenie tematu. Dziękuje. Pozdrawiam. Edytowane 25 Maja 2008 przez wonters Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Popularne filmy -> szybki serwer Mało popularne -> wolny serwer i wszystko jasne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...