baryla Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 witam i od razu pytam co sadzicie o tym konfigu a wiec plyta epoxa8rda+ , ram geil ddr 256mb/400 value dwie kosci, procek amd 1700+ JIUHB0306 no i potrzebne mi jakis wiatrak i tu nie wiem jaki niestety na wc nei styknie ale zbieram i mysled :) dysk i grafa zostaje ze starego kompa i jeszcze jedno jak myslicie ile da sie z tego wycisnac w przyblizeniu dobra serja procka bo dopiero zaczynam zabawe z oc jutro z ranca jade na gielde to prosil bym o szybkie info pozdr i thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ile sie wycisnie??? hmm.... ile sie da!!!!! :twisted: :D co do configu to tak napewno nie kupil bym ddr400 chyba ze interesuje cie fsb powyzej 200mhz reszta chyba oki pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 witam i od razu pytam co sadzicie o tym konfigu a wiec plyta epoxa8rda+ , ram geil ddr 256mb/400 value dwie kosci, procek amd 1700+ JIUHB0306 no i potrzebne mi jakis wiatrak i tu nie wiem jaki niestety na wc nei styknie ale zbieram i mysled :) dysk i grafa zostaje ze starego kompa i jeszcze jedno jak myslicie ile da sie z tego wycisnac w przyblizeniu dobra serja procka bo dopiero zaczynam zabawe z oc jutro z ranca jade na gielde to prosil bym o szybkie info pozdr i thx mysle ze bedzie sie przyjemnie krecilo na takim konfigu ale az sie prosi o WC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 zgadzam sie z lagierem-ile sie da i zalezy to po trochu od modelu jaki bedziesz mial w rece,a jezeli chodzi o chlodzenie to polecam cooler Thermaltake Volcano 9 CoolMod LED jakies 110zl cooler Thermaltake Volcano II za 50zl(zajebiscie wydajny) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Konfig czałkiem wporzo ale może weż sobie jakiegoś FalconRock czy jak to się zwie bo nie wiem czy chcesz mieć odkurzacz w kompie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 zalezy mi na dobrym chlodzeniu no i zeby dalo rade jako tako zasnac przy kompie :) musowo trzeba wc zakladac zeby procka pomeczyc i ta cisza ale na razie jakies smiglo nie za glosne i wydajne myslalem o Volcano 7 + ale na tego nie starczy kasy chyba zalezy jak kupie to moze cos w tym stylu nei za glosne i wydajne w miare zeby troche podkrecic proca a na lepsza zabawe to poczekam na wc :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Jesli nie mozesz zasnac przy szalejacym coolerku,to zawsze mozesz kupic sobie za jakies 10pln regulator obrotow na procku i na noc po prostu zmniejszac.I po klopocie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 dobra dzikei za rady lece na gielse i kupuje co ma byc to bedzie :wink: oby bozia dala procka z srodka tafli czy cos zeby dobrze sie krecil :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Z koolerkow kup FalckonRocka II kosztuje w pccoolerze 49 zeta na WGK jakies 65. Cichy i bardzo wydajny jak na ta ilosc obrotow. Cooler jest do ZAthlona 3000+ (podobno) u mnie chlodzi 2100MHz i temperatura wacha sie kolo 40stopni. Jak zamkniesz bude jest prawie nieslyszalny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 lazilem lazilem i wylazilem procka : AXDA1700DLT3C ;JIUHB 0306MPMW , plyte epox8rda+( bez zmian :) ) bude trecer ( zasilacz jakis na nalepce ma megabajt model:MGB-350ATXP4) , ramu nie dostalem pewnie zamowie z siriusa to samo ze smiglem a co myslicie o budzie i zasilce wim ze to nie zajebisty zasilacz ale nei mam na razie :) 600zeta na zasilke tylko ciekawi mnie czy nie kupilem nagorszego badziewia no i o procku co myslicie bo ta koncowka "MPMW" cos chyba o uszy mi sie obilo na tym forum ze lipa , jonathan moze jakies smiglo z www.sirius.pl bo tam ram bede bral to bylo by lepiej wyjdzie jedna paczka chyba i zaoszczedze 30 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 kupuj Volcano 7+ i nie słuchaj innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...