LEON2000 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Potrzebuję Biosa własnie do tej karty Miło by było gdyby zgrał bios tej płytki i mnie o tym poinformował na priva. Ewentualnie stronkę z takim biosem lub podobnym. Ps Adminów proszę o wyrozumiałość że nie zamieszciłem go w dziale Biosy&Sterowniki ( :oops: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 a po co ci taki bios nie mozesz dac swojego czy mojego ?? musi byuc od power color ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Chodzi oto .że inne nie działają :cry: I dlatego potrzebuje wgrać orginała albo sprawdzone zastępstwo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 www.powercolor.com.tw zobacz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 www.powercolor.com.tw zobacz ;) To była pierwsza strona którą sprawdziłem :wink: i d.u.p.a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 no to nie wiem co bo teraz jest weekend a przez weekend moja główka nie myśli ;) w pon. napisz na gg 4596033 a moze ci dal linka ... ;) . pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Nikt na prawdę tego nie wie :?: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 watpie abys bios do grafy własnei tej w necie znalazł ( to tak na pocieszenie ) ale zawsze mozesz u ruskich poszukac oni wszystko maja lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...