Gość Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Witam! Mam pytanko dosc osobliwe. Czy zna ktos moze skrypty do mIRC pozwalajace na auto-pisanie? Chodzi mi o to, zeby mIRC na danych kanalach wyklepywal mi co jakis czas dany tekst/komende (albo chociaz na tym, ktory jest "aktywny"). Uzywam osobiscie NNScript 3.7 i nic takiego nie znalazlem:( Z gory dzieki za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 A po co ci to ?? :P wiesz ze to jest nie mile widziane?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Chodzi o XDCC. Jak mam nagle zwis netu to mi zrywa polaczenie do pliku i wtedy w nocy skrypt sam wydawalby komende zeby zrobic resume. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...