Bemek_71 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Mam takie pytanie jaki komputer kupić w granicach 2000 - 3000 bo sam nie mam pojęcia czy wybrać core duo czy quad core'a? Czy wybrać intela czy amd oraz jaką kartę graficzną? Bo w tym to już w ogóle się nie orientuje każdy mówi coś innego o danej karcie np. 640 MB mówią, że jest lipna a inni że dobrze ją mieć. Pomóżcie mi bo nie mam pojęcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) Weź e8200, 8800gt 512mb, 2gb 800mhz, 320gb hdd, psu ~400W, buda wedle uznania i styknie. Nawet nie napisałeś do czego ci komputer jest potrzebny, tylko się zarejestrowałeś i myślisz, że ci wszyscy odpowiedzą jak nawet nie zadałeś konkretnego pytania. Pewnie nawet nie przejrzałeś forum tylko bezmyślnie napisałeś posta. Skoro nie masz bladego pojęcia to spójrz na gotowe zestawy Sysaka. Edytowane 25 Maja 2008 przez pawelekmal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guldur Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 @up Sysak nie aktualizowal tematu od lutego wiec raczej srednio dobra rada. Jak juz to zestawy Miguela. Zgadzam sie natomiast co do reszty - napisz do czego chcesz przeznaczyc kompa, do tego polecam przeleciec ostatnie 2-3 strony i sprawdzic czy nie ma topicu podobnego do Twojego - bo moze tam znajdziesz to czego szukasz? Za 3k spokojnie zlozysz kompa na quadzie, pytanie tylko - czy ten komp ma byc do gier, grafiki, filmow itp.. Napisz cos wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemek_71 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Raczej do gier bo na dłużej starczy ale może mi ktoś napisać czy raczej core duo czy quad core? Bo sam nie mam pojęcia co lepiej kupić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guldur Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) Do gier z tego co wszyscy polecaja to raczej 2 jaja - E8400 przewaznie. Quady dopiero przy zabawie grafika albo czyms co mocno zre proca. Dokladnie mysle, ze napisza Ci ludzie sie na tym znajacy - imo przejrzyj zestawy Miguela bo sa ladnie zlozone i bardzo roznorodne ceny wiec spokojnie sobie cos znajdziesz pod swoj budzet. Edytowane 26 Maja 2008 przez guldur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...