Skocz do zawartości
Bemek_71

Jaki Komputer Kupić W Granicach Od 2000 Do 3000?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie jaki komputer kupić w granicach 2000 - 3000 bo sam nie mam pojęcia czy wybrać core duo czy quad core'a? Czy wybrać intela czy amd oraz jaką kartę graficzną? Bo w tym to już w ogóle się nie orientuje każdy mówi coś innego o danej karcie np. 640 MB mówią, że jest lipna a inni że dobrze ją mieć. Pomóżcie mi bo nie mam pojęcia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weź e8200, 8800gt 512mb, 2gb 800mhz, 320gb hdd, psu ~400W, buda wedle uznania i styknie. Nawet nie napisałeś do czego ci komputer jest potrzebny, tylko się zarejestrowałeś i myślisz, że ci wszyscy odpowiedzą jak nawet nie zadałeś konkretnego pytania. Pewnie nawet nie przejrzałeś forum tylko bezmyślnie napisałeś posta. Skoro nie masz bladego pojęcia to spójrz na gotowe zestawy Sysaka.

Edytowane przez pawelekmal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Sysak nie aktualizowal tematu od lutego wiec raczej srednio dobra rada. Jak juz to zestawy Miguela.

Zgadzam sie natomiast co do reszty - napisz do czego chcesz przeznaczyc kompa, do tego polecam przeleciec ostatnie 2-3 strony i sprawdzic czy nie ma topicu podobnego do Twojego - bo moze tam znajdziesz to czego szukasz?

Za 3k spokojnie zlozysz kompa na quadzie, pytanie tylko - czy ten komp ma byc do gier, grafiki, filmow itp.. Napisz cos wiecej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do gier z tego co wszyscy polecaja to raczej 2 jaja - E8400 przewaznie. Quady dopiero przy zabawie grafika albo czyms co mocno zre proca.

Dokladnie mysle, ze napisza Ci ludzie sie na tym znajacy - imo przejrzyj zestawy Miguela bo sa ladnie zlozone i bardzo roznorodne ceny wiec spokojnie sobie cos znajdziesz pod swoj budzet.

Edytowane przez guldur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi