darch Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 z direc connecta ściągnołem część "filmu" thehours.cd2dvd..cośtam nieskończona 367mega i nie mogę usunąć z dysku tego pliku wyrzuciłem go z kolejki directconnecta ,nie jest we właściwościach tylko do odczytu po resetach itp nadal jest komunikat plik jest używany przez osobę lub program .please pomóżcie bo juz 2 tygodnie leży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 jaki ci komunikat wyświetla gdy prubujesz go usunąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treko Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 usun go Total Commanderem. powinno zadzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ad1.plik jest używany przez osobę lub program nie można go usunąć ad2.mam windows comandera czyli w zasadzie to samo co total,ten sam efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 update teraz przed chwilą usunąl sie bez problemu dziwne w windzie nic nie zmieniałem i 2 tyg nic a teraz bez problemu hmmm nie rozumiem thx za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 nic tylko sie z tego cieszyc jaki windows takie zycie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 A tak na przyszłość - czego nie da rady skasować pod windowzą, na pewno da się skasować pod dosem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...