benek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 chcialem sprawdzic jak dziala ta "wykastrowana" Mozilla i powiem jedno mialem z tym progsem pod gorke :( - czasem nie chcial sie zamknac - wciskalem przycisk zamknij i niby go nie bylo na pasku zadan ale nie znikal z pulpitu - jak byl wlaczony w tle a ja cos robilem na dysku to podczas usuwania jakiegos foldera (pelnego) z dysku niby folder znikal ale nie dawalo sie zamknac okienka a jak sie juz udalo (niby go nie bylo na pasku zadan) to i tak na pulpicie caly czas bylo - a jak chcialem recznie zakonczyc jakies zawieszone przez niego zadanie to mi sie "przeladowywal" caly system i polowe procesow szlag trafial :( - kilka razy zawiesil mi kompa odinstalowalem to dranstwo i jak reka odjal :!: czy ktos bawil sie ta przegladarka i moze tez mial takie problemy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ja sie bawiłem nie miałem zadnych problemów ale zaczełem korzystać ze zwykłej mozilli tylko dlatego, ze ma kuriera poczty - polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 dodawales jakies pluginy? moze sprobuj innej wersji, ja na 0.5 nie mialem problemow, nawet na night tylko 1 cos sie krzaczylo, wystarczylo del all pliki phoenixa i jeszcze raz rozpakowac i poszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Witam. Też korzystam z Phoenixa i jedyny problem jaki zauwarzyłem to to że przy uruchamianiu czasami potrafi kilka razy ładować się do ramu. Robi to w kółko kilka razy i dopiero potem się otwiera. Podobnie robiła mozilla, ale po reinstalce progsa przestały. Zdaje się że to problem tkwi w Win SP1, piszą coś ostsatnio o błędzie który ma podobne objawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...