user128 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Witam Zaczelem niedawno myslec o zmianie windowsa, obecnie mam Xp pro 32 sp2....najbardziej by mi pasowala zmiana z windy xp na win Vista. Lecz nie jestem pewien czy vista bedzie odpowiednia dla mojego pc chodzi mi w szczegolnosci o wydajnosc w grach, no i ogolnym uzytkowaniu ale przedewszystkim tak jak wspomnialem chodzi mi o gry. W gre wchodza tylko wersje 32bit. info Athlon x2 core duo 4200++ 3Gb ram Bufallo Palit Gf 8600gt 512mb Hdd: Wd 250 ata Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Jeżeli XP to SP2 jest obowiązkowy. Radziłbym jednak zastanowić się nad tą Vistą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user128 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Oki i tak zrobie, a jaka wersje tej visty home, ultimate...etc?? i jaki sp 1 czy 2. Jesli sp1 to odrazu zadam pytanie na przyszlosc zeby topicu nie przedluzac 1. Czy jezeli bedzie ten sp1 (to czy wszystkie programy etc beda chodzic nie bedzie problemow ze zgodnoscia )?? 2. Czy odchudzac ewentualnie ta viste ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Tylko jaki jest sens takiego manewru, biorac pod uwage, ze chodzi glownie o gry? DX10 jest IMHO watpliwym argumentem, skoro user128 pytal o wydajnosc. EDIT: Oki i tak zrobie, a jaka wersje tej visty home, ultimate...etc?? i jaki sp 1 czy 2.Nie ma SP2 do Visty. IMHO nie ma co sie wyglupiac, tylko zostac przy XP SP3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user128 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Czyli poprostu pozostac przy Xp tylko ze przesiasc sie z sp2 na sp3?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 W sumie to możesz zostać przy SP2 a SP3 zainstalowac jak już wyjdzie w aktualizacjach (chyba, ze już się tam pojawił).. Nie widze sensu zmieniać systemu na Viste, gdzie nie wszystko moze Ci chodzić.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Sciągnij sobie legalnie triala (240 dni)Windows 2008 w wersji 32 i sam się przekonasz za darmo czy ci to odpowiada. To jest to samo co Vista (sterowniki), tylko lepsze. Mam wersję 64bit i wspaniale chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 to samo miałem napisać, zintegruj sp3 z xp + znaljtuj instalację będziesz miał system optymalny do wszystkiego tylko trochę mniej animowany niż vista ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user128 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Dzieki za odpowiedzi, tak zrobilem zintegrowalem xpka z sp3 i jest OK, Pozniej sie nlitem pobawie i powinno byc cacy :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...