Skocz do zawartości
Szaszłyk

Jaką Mp4 Kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć .

Zastanawiam się nad kupnem MP4 . Czy te odtwarzacze sa dobre . Jak cos to polećcie sprzęt do 300 zł na którym konfortowo obejrze film i posłucham muzyki. A i żeby miała ta MP4 funkcje rozszerzania pamieci dzieki kartom sd.Oto nazwy

-Pentagram Vanquish R Touch 2 GB

-Creative Zen 2 GB

-MP4 VEDIA C3 - 2GB

Z góry dziekuje za odpowiedz i życzę spokojnej nocy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komfortowo, to sobie film obejrzysz w kinie. Jestem zagorzałym przeciwnikiem wszelkich mini-odtwarzaczów. Albo brzydkie albo wielkie i nieporęczne, fuj! :P

Zena miałem okazję używać, nic do zarzucenia (poza zbędnym odtwarzaniem filmów :]).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem... chce kupić MP4, ale nie mam zielonego pojęcia, co kupić, a "renomowane" marki po krachu w USA zdrożały i to dużo... więc zastanawiam się nad: VEDIA C5 i VEDIA T8 Mieliście z tym doczynienia, bo czytałem na innych forach i niby C5 jest lepsze??

A może macie swoje typy MP4:

- gdzieś w przedziale 300-400zł,

- aby dźwięk był w dobrej jakości (niby w T8 jest cienki)

- aby ekran był duży

- (marzenie :rolleyes: ) brak potrzeby konwersji filmów, ale niezbyt pilnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć .

Zastanawiam się nad kupnem MP4 . Czy te odtwarzacze sa dobre . Jak cos to polećcie sprzęt do 300 zł na którym konfortowo obejrze film i posłucham muzyki. A i żeby miała ta MP4 funkcje rozszerzania pamieci dzieki kartom sd.Oto nazwy

-Pentagram Vanquish R Touch 2 GB

-Creative Zen 2 GB

-MP4 VEDIA C3 - 2GB

Z góry dziekuje za odpowiedz i życzę spokojnej nocy .

bierz ipoda:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iPod trochę nie spełnia podanych wymagać :P

A może lepiej mp3? Jak dla mnie oglądanie filmów na tego typu urządzeniach to popis marketingowców, a nie realne możliwości. Jest to zwyczajnie niewygodne, a na wykładach lepiej książkę poczytać ;P

iRiver T60 4GB ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi