Szaszłyk Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Cześć . Zastanawiam się nad kupnem MP4 . Czy te odtwarzacze sa dobre . Jak cos to polećcie sprzęt do 300 zł na którym konfortowo obejrze film i posłucham muzyki. A i żeby miała ta MP4 funkcje rozszerzania pamieci dzieki kartom sd.Oto nazwy -Pentagram Vanquish R Touch 2 GB -Creative Zen 2 GB -MP4 VEDIA C3 - 2GB Z góry dziekuje za odpowiedz i życzę spokojnej nocy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Komfortowo, to sobie film obejrzysz w kinie. Jestem zagorzałym przeciwnikiem wszelkich mini-odtwarzaczów. Albo brzydkie albo wielkie i nieporęczne, fuj! :P Zena miałem okazję używać, nic do zarzucenia (poza zbędnym odtwarzaniem filmów :]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiq Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ja mam tego Sony http://www.agito.pl/sony/sony_nwzs615f_2gb...807.325810.html jest dobry, jeżeli chodzi o słuchanie muzyki, ale oglądanie filmów na takim wyświetlaczu to udręka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Mam problem... chce kupić MP4, ale nie mam zielonego pojęcia, co kupić, a "renomowane" marki po krachu w USA zdrożały i to dużo... więc zastanawiam się nad: VEDIA C5 i VEDIA T8 Mieliście z tym doczynienia, bo czytałem na innych forach i niby C5 jest lepsze?? A może macie swoje typy MP4: - gdzieś w przedziale 300-400zł, - aby dźwięk był w dobrej jakości (niby w T8 jest cienki) - aby ekran był duży - (marzenie :rolleyes: ) brak potrzeby konwersji filmów, ale niezbyt pilnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Ja natomiast polecam SanDisk Sansa Fuze (recenzja: http://www.soft-pc.pl/e107_plugins/content...p?content.18.1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Cześć . Zastanawiam się nad kupnem MP4 . Czy te odtwarzacze sa dobre . Jak cos to polećcie sprzęt do 300 zł na którym konfortowo obejrze film i posłucham muzyki. A i żeby miała ta MP4 funkcje rozszerzania pamieci dzieki kartom sd.Oto nazwy -Pentagram Vanquish R Touch 2 GB -Creative Zen 2 GB -MP4 VEDIA C3 - 2GB Z góry dziekuje za odpowiedz i życzę spokojnej nocy . bierz ipoda:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 iPod trochę nie spełnia podanych wymagać :P A może lepiej mp3? Jak dla mnie oglądanie filmów na tego typu urządzeniach to popis marketingowców, a nie realne możliwości. Jest to zwyczajnie niewygodne, a na wykładach lepiej książkę poczytać ;P iRiver T60 4GB ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...