kostian Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Witam was , otóz mam problem z moim komputerem , a dokładnie z moją kartą graficzną radeonem 3850. Chodzi o tą ze zdarzają sie liczne artefakty w grach albo np w grze Fronlines fuel of war lub assassin creed wyłącza sie po minucie grania. Dwa dnie temu jakakolwiek próba odpalenia dowolnej gry kończyła sie restartem. Nie wiem w czym tkwi problem. Próbowałem juz wszystkich sterowników . Proszę pomóżcie . Konfiguracja kompa: Intel E4500 płyta ASUS P5KC karta EAH radeon 3850 Zasilacz Chieftec 450W Pamieć 2gb Geila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 strzelam ze sie przegrzewa na gware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 :mur: Ati Radeon Hd3850/3870 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...