Skocz do zawartości
benek

"wojenna paranoja" albo BIG LOL

Rekomendowane odpowiedzi

Nie gralem w generals(bo mi nie pojdzie)- widzialem screeny :D, ale gralem w RedAlert, RedAllert 2 i nie wiem co tam jest brutalnego. Przeciez to jest strategia do [AUTOCENZURA :twisted:] ciezkiego! Jezeli tak dalej pojdzie, to niedlugo zaczna uznawac za brutalne: NFS(bo beczki wybuchaja), Fife (bo faule sa brutalne :D), IcyTower(bo jak nie trafisz na platforme, to gostek spada i, chyba, cos sobie lamie).

Totalna PAraNojA... Alekij im w oko :D zyjemy w Polsce przeciez.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się wydaje, ze wprowadzili takie coś tylko dlatego, ze chcą pokazać jacy to oni antywojenni bo jeszcze i ktoś wypomni, że mało im było za czasów wojny to teraz odreagują.

Dla mnie Deutschland pozostaje normalnym krajem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aRoo"]Nie gralem w generals(bo mi nie pojdzie)- widzialem screeny :D, ale gralem w RedAlert, RedAllert 2 i nie wiem co tam jest brutalnego. Przeciez to jest strategia do [AUTOCENZURA :twisted:]

Dziwnię się że nie dostrzegasz podstawowych spraw. Niby dlaczego strategia nie jest brutalna? Ano jest i to nieraz więcej niż gry FPP i TPP, czyż w strategi -> RTSie zadaniem gracza nie jest walka, zniszczenie przciwnika i zabicie jego jednostek? Biorąc pod uwagę skalę (ogromne zazwyczaj iliści jednostek które wyżynają się na wzajem) to strategie (RTSy) są bardzo brutalnymi grami . Pozatym brutalność i agresja wynika z intencji osoby (w tym wypadku gracza) a przecież nie podejmujesz "chlebem i solą" jednostek przciwnika (np. drugiego gracza). Nie ma w tym zadnej paranoi, btw. ten przepis obowiązuje w Fatherlandzie (tam został wydany) a nie w Polsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi