evald Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Pierwszy raz próbuje odpiąć radiator. W starym komputerze z celeronem. Wiatraczek sobie odkręciłem, lecz radiator jest przymocowany takim metalem, który przechodzi przez ten radiator i po bokach jest przymocowany. Trzyma się mocno i nie wiem jak zdjąć, bo potem to mógłbym już tylko ukręcić go aby doczepił się od pasty(?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix777 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 :huh: Ja zazwyczaj wkładam śrubokręt w taki mały otwór tam i odchylam w przeciwną stronę niż radiator dociskając też trochę w dół... :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom007 Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 to co zaznaczyłeś w kółeczku dociskasz mocno a płaskim śrubokrętem podwadzasz i samo już wyskakuje :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...