Maciej_27 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Witam. Czy może ktoś mi powiedzieć jakim programem mogę np. zaznaczyć 100 mp3-jek i wyrównać ich głośność znalazłem tylko takie: 1. mp3DirectCut tylko że ten nie ma możliwości zaznaczenia kilku mp3-jek 2. mp3Trim jak wyżej 3. mp3Gain nie działa na Viscie x64bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 a któryś z nich działa z linii poleceń? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 W Winampie jest normalizacja, jeśli potrzebne jest Ci to tylko do odtwarzania muzy w Winampie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_27 Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Pelzak: mp3Gain działa z lini polece, ale program ten nie ma zadnego interfejsu. Poszukuje programu co znormalizuje i zapisze mp3 z tą samą nazwą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 no to jak działa z linii poleceń, to piszesz stosownego bata i masz cały katalog przemielony :) dodam, że trzeba użyć funkcji FOR, ale w tej chwili nei czuję się na siłach, żeby podać gotowca.. może sgj? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Rozumiem że chcesz zmienić tylko tag zwiększania głośności? Polecam Foobar2000. Jest takie coś jak track gain i album gain w necie jest opis do tego. Replay Gain -> Edit Replay Gain Info i sie ustawia. Można też te zmiany zapisać na na stałe do pliku mp3 przez Apply track gain to mp3 data, ale to jest beznadziejny pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...