spOOk Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Siema Sieć jako sieć działa bezproblemowo.1 Komp jako router reszta łączy się przez niego . 1 komp to XP 2 komp to Viśta Włączone jest udostępnianie plików. I niby wszystko gada.Ale co jakiś czas vista łąpie zwiechy jak z komputera z xp przeglądam foldery na viście /bluescreen/. 3/4 odwiedziny na kompie visty kończą się takim efektem. Spotkał się ktoś z tym problemem? Czy Jest to wina sieciówek ? Dzięki za wszelką pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Ja miałem tak - łączyłem laptopa z vistą i stacjonarkę z xp bezprzewodowo. Problem był taki że czasami nie mogłem wcale wejść na laptopa, był niewidoczny w sieci, a jak już się pokazał to czasem działał dobrze, czasem się wieszał właśnie podczas przeglądania jego zasobów a czasem chodziło ok. No to nagrałem na lapka boxowego xpka i teraz wszystko jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...