bartolini Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Moglibyscie polecic jakas nagrywarke od x16 do x24 :?: , oczywiscie planuje kupic uzywana, bo kiepsko z kasa :( Mam teraz 8,4,32, jest w sumie ok, ale chodzi mi o wieksza szybkosc nagrywania RW, i o to zeby nagrywala plyty RW HS. Acha... no i ile moglbym dostac za LG CED-8080B :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 a ile tej kasy chcesz przeznaczyc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 a nie lepiej poczekac troche i zakupic nowa przeciez Liteon 48 kosztuje juz tylko 230zyli!!Pomysl nad tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 co jak co ale nagrywarki nie kupuj urzywanej :!: kazda nagrywarke mozna zajebac jak caly czas wypala a potem ktos sprzedaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 wlasnie lepiej kupic litreona one nie sa drogie a sa bardzo dobre :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ja ostatnio za liteona 48x24x48 BOX placilem 240 pln (samsung w koncu padl :) ) 24 miechy gwary plytki itd. itp. moim zdaniem jesli chodzi o spaware to nie oplaca sie kupowac uzywek bo z tym sprzetem nigdy nic nie wiadomo no ale wybor oczywiscie nalezy do ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ja ostatnio za liteona 48x24x48 BOX placilem 240 pln (samsung w koncu padl :) ) 24 miechy gwary plytki itd. itp. moim zdaniem jesli chodzi o spaware to nie oplaca sie kupowac uzywek bo z tym sprzetem nigdy nic nie wiadomo no ale wybor oczywiscie nalezy do ciebie zgadzam sie nie opłaca sie kupować używanych wypalarek to tak samo jak dysków dwardych :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Dzieki wielkie za odpowiedz :) Faktycznie poczekam jeszcze miesiac, doskladam i kupie Lite-Ona :twisted: Tylko ciekawe czy nie zdrozeja. Powiedzcie ile za ta moja LG moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :?: Pewnie grosze, ale zawsze na jakis browarek bedzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 na allegro widzialem taka nowa za 100pln,a 2-letnia uzywke za 60pln.Ale nie wiem czy ja za tyle opchniesz!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 nie kupuj uzywanych nagrywarek - ja kupilem na allegro yamahe 4/4/16 za 90zł - i byla do [gluteus maximus] nie konczyla sesji i plytki do wyrzucenia - skapy traci dwa razy lepiej kup lite-on 48/24/48 (sam mam taka) za 225zł kupilem - jest super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Juz podjalem decyzje i kupie lite-on, ale to dopiero za miesiac :( a swoja wystawie na allegro od zlotowki :) Dzieki za wszelka pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...