Skocz do zawartości
bartolini

jaka uzywana nagrywarke kupic??

Rekomendowane odpowiedzi

Moglibyscie polecic jakas nagrywarke od x16 do x24 :?: , oczywiscie planuje kupic uzywana, bo kiepsko z kasa :( Mam teraz 8,4,32, jest w sumie ok, ale chodzi mi o wieksza szybkosc nagrywania RW, i o to zeby nagrywala plyty RW HS. Acha... no i ile moglbym dostac za LG CED-8080B :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ostatnio za liteona 48x24x48 BOX placilem 240 pln (samsung w koncu padl :) ) 24 miechy gwary plytki itd. itp. moim zdaniem jesli chodzi o spaware to nie oplaca sie kupowac uzywek bo z tym sprzetem nigdy nic nie wiadomo no ale wybor oczywiscie nalezy do ciebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ostatnio za liteona 48x24x48 BOX placilem 240 pln (samsung w koncu padl :) ) 24 miechy gwary plytki itd. itp. moim zdaniem jesli chodzi o spaware to nie oplaca sie kupowac uzywek bo z tym sprzetem nigdy nic nie wiadomo no ale wybor oczywiscie nalezy do ciebie

zgadzam sie nie opłaca sie kupować używanych wypalarek to tak samo jak dysków dwardych :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki wielkie za odpowiedz :) Faktycznie poczekam jeszcze miesiac, doskladam i kupie Lite-Ona :twisted: Tylko ciekawe czy nie zdrozeja. Powiedzcie ile za ta moja LG moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :?: Pewnie grosze, ale zawsze na jakis browarek bedzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie kupuj uzywanych nagrywarek - ja kupilem na allegro yamahe 4/4/16 za 90zł - i byla do [gluteus maximus] nie konczyla sesji i plytki do wyrzucenia - skapy traci dwa razy lepiej kup lite-on 48/24/48 (sam mam taka) za 225zł kupilem - jest super

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...