Flix Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 mam pytanko do uzytkownikow tej plyty, jakie maksymalnie fsb mozna ustawic na plycie i jaki max mnoznik? czy ta plyta ma dzielnik 1/5 dla fsb 166? i czy sa jakies modowane biosy do niej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 umnie 143 i koniec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 mam pytanko do uzytkownikow tej plyty, jakie maksymalnie fsb mozna ustawic na plycie i jaki max mnoznik? czy ta plyta ma dzielnik 1/5 dla fsb 166? i czy sa jakies modowane biosy do niej? Dzielnika 1/5 nie ma. Zeby sprawdzic to wejdz do BIOS'u i zobacz :lol: . Generalnie plytka jest ok. Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flix Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 bo chodzi oto ze mam K7S5A i Athlona XP 2,1@2,4 (fsb150) i czy przesiadajac sie na Solteka wycisne cos wiecej z tego proca? ewentualnie jaka inna plyte byscie proponowali? ale musi miec ona SDR'y bo mam pamieci 150+ Kingstona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 tylko nie soltek!!! uwierz mi!!! mam ta plytke wiec wiem co mowie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 tylko nie soltek!!! uwierz mi!!! mam ta plytke wiec wiem co mowie... Eeee, czemu. Ta plytka (75 KAV) byla calkiem niezla. Wedlug mnie. Moze pozniej sie skiepscily Solteki, ale do tej mysle, ze nie mozna miec zarzutow. Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 wedlug mnie to dobra plyta mialem taka zadnych zastrzezen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 mialem taka jeszcze niedawno i uwazam ze to dobra plyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flix Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 no ale czy jest moze jakas inna plytka w ktora da sie wsadzic SDR'y i ktora ma dzielnik 1/5 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...