Gość dragonlore Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) zakladam ten temat mimo ze istnieje w grach PC,zeby nie mieszac tematu i ominac posty w stylu: jak ustawic konfig.itp itd. ponizej filmik z X'boxowej wersji ktora zostala zdjeta z niektorych serwisow,ale dzielnie udalo mi sie zaginiony filmik odszukac ;) gameplay-konsola/xbox co ciekawe mimo swietnej grafy gra nie zwalnia ani nie chrupie co dobrze wrozy temu tytulowi,a ci co zaopatrzyli sie w konsole wcale nie musza zalowac troche mniejszej rozdzialki (hd-ready) bo gra wyglada bardzo dobrze. i jeszcze jedno,ciekawi mnie czy gra w wersji X'owej wyjdzie na 1 dvd,i czy wersje ps3 czeka kolejna gra do instalki, a o potecjalnych roznicach w grze pomiedzy ps3 i xboxowej nawet nie wspominam ;) Edytowane 27 Maja 2008 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Hmm teren do przemierzenia w grze będzie naprawdę spoory. Także jak konsolka nie zająknie się z 512 MB ramu o będę pełen podziwu dla programistów, którzy będą tworzyć kod do tej gry. Nie mówię już o jaką wersje chodzi, bo wszystkie znaki na niebie mówią, że kupno PS3 to kwestia czasu. Wezmę tą, która będzie wyglądać lepiej i działać lepiej. Co do samej gry to już pisałem w topicu na pieca. Zapowiada się naprawdę dobra strzelanka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 dluuuugi ten gameplay, co mnie cieszy to brak celownika i maly smaczek w postaci ruchu reki do klamki [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Wygląda jak Crysis bez kombinezonu ;) Nawet postać biega tak samo.. Podobne patenty itp.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Ciekawe czy Xbox da sobie z tym radę i jak zachowa się BenQ przy płycie <_< . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) A w ilu to grach tak ci ten Benq sie krzaczy? A tak mniej serio- z pewnoscia tak samo, jak przy GTAIV, tj. bedzie grupa poszkodowanych przez los i beda wybrani, u ktorych naped smiga bezblednie (Benq w elite). Edytowane 28 Maja 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Wiąże duże nadzieje z tym tytułem. Mam nadzieje że nie będzie spadków animacji, i że grafika będzie równa. No i cały czas ciekawi mnie czy lewel będzie można przejść po cichu :) i samemu wybrać drogę. :) Czekam na więcej materiałów w lepszej jakości bo tu na razie prawie nic nie widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) Porownanie wersji ps3/x360 filmik musze przyznan ze fizyka w grze rozklada i rzadzi,to poprostu nowa generacja :) edit:wlasnie zauwazylem ze jest juz "stary"temat o FC2 w dziale konsol,ale to wina wyszukiwarki ze nie pokazala ze takowy juz istnieje <_< tak czy siak w tym jest wiecej info ;-) Edytowane 31 Maja 2008 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...