mastertab Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Wymagania wzrosły do wartości realnych, więc albo stary silnik nie ciągnie nowych "udziwnień", albo jakieś poważne zmiany w engine. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 i znając EA stawiałbym na to pierwsze... :| czas (i demo) pokaże.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Jeżeli gra nie będzie przycinać na zalecanym zestawie to wszystko z optymalizacją będzie ok. Jeszcze nigdy się nie spotkałem z problemami optymalizacyjnymi kodu gry w FIFiE, ale zawsze musi być ten pierwszy raz :D..... oby nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 (edytowane) Jest już PC demo, zaraz wrzucę screeny uploadują się, grafika poprawiona, gameplay wydaje sie ze troche tez ... to tak na szybko :) LINK: http://eu.llnet.eadownloads.ea.com/u/f/eas...a09_demo_eu.exe Edytowane 10 Września 2008 przez Blues Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Za 2.5h będzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 (edytowane) no, dośc mi się podoba zamawiam pre-ordera zaraz :D Edytowane 10 Września 2008 przez Blues Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 W ilu FPSach Ci biega ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 (edytowane) Wystarczyło kilkanaście sekund w grze, żeby się przekonać, że to ten sam crap jak co roku. :) Grafa faktycznie trochę poprawiona, ale tej do pes to jej lat świetlnych brakuje. Także szkoda Waszego czasu na ściąganie, ja już podziękowałem i czekam na demko PES, bo podobno jutro ma być. :) --- beka - chodzi super płynnie na sprzęcie z siga, jakieś ustawienia graficzne są nawet, ale co tam ma mieć wymagania, jak to wstrętne jest... --- Na karnego się nawet załapałem. :) Szkoda było tylko prądu na ściąganie, ale to już taka tradycja, że co roku ściągam demko, żeby się przekonać, że to ciągle to samo [ciach!]o... :) Edytowane 10 Września 2008 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Ja tam zasyssam na laptopa na razie. Póki co nadal jestem zmotywowany do kupna Fify 09 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Mi transfer skacze trochę, to w dół to w górę, ale pogram raczej dopiero po nocy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 w zasadzie ath już napisał wszystko co było do napisania...bieganie kijami od szczotki wersja 09... ładnie (w miarę) ta gra wygląda imho tylko w jednym miejscu - w momencie wykonywania 'piątki' przez bramkarza.. a oprócz tego to zmiana składów i dodanie paru nowych trików, o których trąbią w menu (ogólnie to w menu się można dowiedzieć co u nas nowego i takie tam pierd..) no i nie wiem czy to tylko wrażenie czy znowu co drugi strzał na słupku ląduje ? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Badziewie jakich mało. Omijać z daleka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 "sprawdze dopiero po 15 :) jak wróce z pracy................. p.s opisujcie wrażenia !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 http://eu.llnet.eadownloads.ea.com/u/f/eas...a09_demo_eu.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) Zagrałem. Na razie na lapku. Czy nie macie u siebie też, że menu startowe Wam zacina? Zobaczę jak na blaszaku to działa. Ale mecz chodził mi bez żadnej zacinki. A wrażenia? Moim zdaniem to nie jest odświeżany Crap. W końcu EA zrobiła z tego dobry produkt na PC. Sterowanie jest o wiele trudniejsze choć mi się wydaje, że za bardzo dali dużą szybkość piłkarzom bo zapitalają nieźle. Fizyka gry. Moim zdaniem idzie w dobrym kierunku. Póki co jestem przekonany do zakupu tej gry :) Teraz czekać na demo PES-a 2009. Ale jakieś mam obawy, że PES-ik to będzie odświeżany crap patrząc po gameplayach :/ Edytowane 11 Września 2008 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Murawa wygląda wreszcie jak murawa czy jakaś rozmazana tekstura ? I czy siatka w bramce to nadal 'bohomaz" ? I czy wreszcie FIFA ma wygładzanie krawędzi czy nadal poszarpane istotki ganiają za piłką ? / ps. DEMO PES2009 będzie tylko na konsole !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Murawa w końcu jest jak na konsolach. Z tego co wiem nie ma AA ale piłkarze wyglądają spoko. Demo PES 2009 tylko na konsole będzie?! O shit! To lipa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 No to EA daje ciała bo PES6 miał wygładzanie :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Murawa wygląda wreszcie jak murawa czy jakaś rozmazana tekstura ? I czy siatka w bramce to nadal 'bohomaz" ? I czy wreszcie FIFA ma wygładzanie krawędzi czy nadal poszarpane istotki ganiają za piłką ? / ps. DEMO PES2009 będzie tylko na konsole !! zrodlo please Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Źródło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) Źródło :)Przecież tam nic nie pisze, że nie będzie dema na PC jest tylko napisane, że 11 września będzie demo na X360 i PS3. Edytowane 11 Września 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 fifa 09 to straszne gowno na PC. grafika do bani i wszystko do bani, gameplay do bani, ruchy zawodnikow do bani. jednak PES wymiata i zawsze bedzie wymiatal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 jak grafa wygląda? poprawili co ? aha i czy można w demku sterować myszką :-D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) jak grafa wygląda?mało to screenów Blues wrzucił ? czy można w demku sterować myszką icon_biggrin2.gif ?w opcjach sterowania jest do wyboru więc chyba można, ale sprawdzić nie sprawdzę bo już wywaliłem.. Edytowane 11 Września 2008 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Myszka + zostań gwiazdą mode wymiata! polecam sprawdzić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 powiem Wam ze te niepowiekszone screeny wygladaja całkiem całkiem, dopiero jak powiekszyłem przekonałem się ,że jak co roku padlina :lol2: mowie o samej grafice, ale sama gra tez pewnie to samo co rok wczesniej tyle ze z numerkiem 09 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) Dno i 10KM mułu: - grafika: są gry gdzie nie liczy się grafika, a sam gameplay, ale do tego grona gry sportowe nie należą. Powinny cieszyć oko. Tu jest "żenua" - modele to nadal biegające kukły z dwiema kropkami na twarzy. - rozpoczęcie gry z linii 5m nadal tnie nawet na mocnej grafie - nadal piłka to jakiś balonik - ruchy takie same jak w 6,7,8 - znowu brak wygładzania krawędzi (hmm PES6 już to miał) - rozdziałka 4:3 - siatka w bramce to nadal "bohomaz" i jedno wielkie nie porozumienie Jedyny plus to, że murawa nie jest już tą samą rozmazaną teksturą co w 06/07/08 DNO - - 10km - - MUŁ Edytowane 11 Września 2008 przez tobster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 po zcreenach widze że nawet nie warto demka sciagać. CZekam na pes-a jak zawsze :) pro rulez! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebakPL Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Nie do końca się zgodzę... Grafika się poprawiła i to znacznie! Co innego natomiast że dalej jest słaba 0_o :/... Brak AA to rzeczywiście porażka. System sterowania myszką mi jak najbardziej przypadł do gustu, na początku jest trudno ale idzie się przyzwyczaić :D Ogólnie gra całkiem niezła, ale nawiązująca co najwyżej do pesa 08... O walce z 9wiątką może zapomnieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 do jakiego pesa? ta gra nie nawiazuje do niczego, olac grafe, ciekawe czy dozyje dnia kiedy ea zmieni tym zawodnikom te koslawe i nienaturalne ruchy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...