Granat Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) Czy takie coś jest normalne jeśli chodzi o ta grę: http://img519.imageshack.us/my.php?image=meczsz5.png Zwróćcie uwagę na stroje zawodników. Edytowane 13 Października 2008 przez pemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Hmmm dziwne, ja tak nigdy nie miałem, ale czasami gra wybiera stroje o podobnych kolorach, ale że aż tak? Dla mnie gierka jak na razie spoko, tylko nie wiem czy to u mnie tylko zawodnicy potykają się o kumpli ze swojego zespołu? Ale ogólnie się miło gra jak dotychczas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Hmmm dziwne, ja tak nigdy nie miałem, ale czasami gra wybiera stroje o podobnych kolorach, ale że aż tak?(...) Grałem póki co w ligę polska i sytuacja niestety wygląda tak,że jeśli drużyna ma jasny/biały strój wyjazdowy a gospodarz gra w podobnych strojach to za cholerę odróżnić nie idzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisciu Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 mnie do dzisiaj razi w fife od 04 sztuczne animacje, sztuczne ruchy, brak w pelni kontroli nad graczem, plastikowa fizyka pilki i do tego bramkarze ktorze wyjmuja cos co nie powinni nawet siegnac a o sam na sam nie wspomne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 mnie do dzisiaj razi w fife od 04 sztuczne animacje, sztuczne ruchy, brak w pelni kontroli nad graczem, plastikowa fizyka pilki i do tego bramkarze ktorze wyjmuja cos co nie powinni nawet siegnac a o sam na sam nie wspomne. Praktycznie nic dodać , nic ująć. Ściągałem każdą fife (demo :) ) do 2008 i poprostu widzę że to nie ma zbytniego sensu ponieważ tam nic oprócz numerka się nie zmienia... przepraszam aktualizacja składów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Borys ładnie ujął:) Tylko zapomniał dodać, ze z roku na rok jest coraz łatwiejsza gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 na xboxie fifa moge powiedziec jest bardzo dobra, czemu takiej nie zrobia na pc?? na pc pes rzadzi, na konsoli fifa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Szpaku w nowej fifce omfg :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 taaaa :D szpaku głupieje jak mu się na siłę wciska "taktykę ataku" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Szpaku w nowej fifce omfg :lol2: :lol: koment zbędny imo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 A najbardziej dobijające jest to, że zamiast z głowy mówić, to czyta z kartki, co sztucznie wychodzi... ciekawe kiedy polski komentator będzie jakość angielskiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 No niestety polski komentarz dostaje od angielskiego odpowiednika po plecach ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renzokukenomnislash Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 50 miejsc dla aktywnych dla Hamachi! sieć: FIFAholism hasło: fifa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...