IbanezRG Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 SCORE: 8684 AVERAGE: 62.95FPS OS: Windows 7 Ultimate CPU: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Memory: 4096MB Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 GT Display Setting: 1920x1080 60Hz ©CAPCOM U.S.A., INC. 2008, 2009 ALL RIGHTS RESERVED. SCORE: 9631 AVERAGE: 79.98FPS OS: Windows 7 Ultimate CPU: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Memory: 4096MB Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 GT Display Setting: 1280x960 60Hz ©CAPCOM U.S.A., INC. 2008, 2009 ALL RIGHTS RESERVED. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 a na procku po o/c np na 3ghz ile masz fps? ;] Nie bawiłem (bawię) się w OC :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Nie bawiłem (bawię) się w OC :oops:[ot]To idź do tematu o e4400 i zacznij sie bawić ;). Na prawdę prosta rzecz a różnica miedzy 3,0ghz a 2 jest gigantycza ;]. Śmigaj i bez OC procka sie nie pokazuj :P.[/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 (edytowane) [ot]Może w weekend ;) [/ot] ---- edit ---- [ot]Chłopcy, ja już chyba za stary na to jestem ;) Kupa wychodzi z tego oc ;) Jedyne co udało mi się uzyskać, to reset kompa przy uruchamianiu ;) Odpuszczę sobie ;) [/ot] Edytowane 17 Czerwca 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 [ot]Może w weekend ;) [/ot] ---- edit ---- [ot]Chłopcy, ja już chyba za stary na to jestem ;) Kupa wychodzi z tego oc ;) Jedyne co udało mi się uzyskać, to reset kompa przy uruchamianiu ;) Odpuszczę sobie ;) [/ot] Sprzęcik masz niezły do OC, także szkoda tego nie podkręcić, poczytaj jakiś poradnik pełno tego jest i kręć go na 3Ghz, powinien bez problemu tyle zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Dobra - koniec OT ;) Czy ktoś już wie jaki system zabezpieczeń zastosują ? Wersja dostępna na Steamie nie będzie posiadać żadnych zabezpieczeń (Steam będzie jej zabezpieczeniem). Jak z wersją pudełkową ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosen Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Całkiem ładnie śmiga:) Przyłożyli się. Czekam na nią z niecierpliwością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^mobo* Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) 1920x1080 AAx8 AFx16 http://img188.imageshack.us/img188/9568/st...benchmarbix.jpg Piszą że można dać wyższe detale , a ja pytam gdzie... bo już nic nie ma wyżej - też dali regułkę :rolleyes: - spod sterów można wydusić AA wyższe to fakt... 1920x1080 AFx16 http://img188.imageshack.us/img188/4308/st...ivbenchmarq.jpg Niższe res. to już w ogóle zawrotne prędkości, 500-xxx fps :rolleyes: - Capcom dał czadu , chodź tu nie ma nic wymagającego więc <_< Edytowane 18 Czerwca 2009 przez ^mobo* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 ladnie smiga, ladnie aax2, af x16 i 100ponad fps pikny slilnik jesli chodzi o port z konsoli zaraz za burnout paradise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 No nie trzeba było sie bać. Jak widać da sie. Capcom to już drugi raz udowadnia (dmc4) - przysiadają, nie robią debilnego porta tylko oddzielnie każdą gre na każdą platformę. Gdyby każda firma tak postępowała ;]. Choć nie mam już tyle czasu teraz na granie SF4 kupie choćby dla tego aby oni zarobi kase za dobrą robotę. Capcom nie zrobił porta z konsoli ;) Stworzył SF IV bezpośrednio na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 btw kiedy ma wyjsc pelna wersja ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 (edytowane) Capcom nie zrobił porta z konsoli ;) Stworzył SF IV bezpośrednio na PC.Właśnie to napisałem ;). Oni oddzielne tworzą na każdą platformę Edytowane 20 Czerwca 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 btw kiedy ma wyjsc pelna wersja ?:)7 lipca o ile dobrze pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Właśnie to napisałem ;). Oni oddzielne tworzą na każdą platformę I tak powinni robić każdą grę! ;] zapowiada się znakomicie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Trzeba za parę dni lecieć po jakiegoś pada xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 a Ja mam pytanie czy ktos sie ma pojecie kiedy wreszcie wyjdzie Super street fighter 2 turbo hd remix ?? chodzi mi o oficjalna wersje ... na PC a nie Pseudo MUGENY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 a Ja mam pytanie czy ktos sie ma pojecie kiedy wreszcie wyjdzie Super street fighter 2 turbo hd remix ?? chodzi mi o oficjalna wersje ... na PC a nie Pseudo MUGENY Kto Ci wcisnal bajke ze to na PC bedzie ? to jest arcade na xbox live tylko i na ps3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=11674 obecnie brak planów wydania ( data wydania w Polsce ) :blink: Ja mam nadzieję, że mają nieaktualne dane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Street Fighter 4 nie ma wydawcy w Polsce, dosyć głośno o tym było. Pozostaje chyba tylko Steam, ale za 50 euro to ja dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Na steamie nie ma jeszcze podanej ceny (albo się mylę) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Nie ma, ale takiej należy się spodziewać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Łe tam ;) IMO będzie warto (biorąc pod uwagę że mogą być problemy z dostępnością w PL). No chyba że załatwisz za $$$ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Przyznać się, kto już grał w fulla na pc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 znając życie, potem będą się dziwić czemu SF jest najbardziej piraconą grą w PL. póki nie znajdą wydawcy, ja w to nie pogram. buntuje i się i kropka! bo nie mam zamiaru kupować przez tego lipnego steama. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Wieczorkiem powinienem przetestować gierkę :) zapowiada się przednio! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Jest pre-order na Steam http://store.steampowered.com/app/21660/ Jedyne 35€...150.97 PLN... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Kuśi mnie, żeby kliknąć 'add to cart' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Nie tylko ciebie, ale ja się raczej od tego powstrzymam, poczekam z pół roku może będzie sale 50%... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 kolega ściąga kopie zapasową xD więc jak coś, to jutro opiszę wrażenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) super swietnie Finchy. Jest ktos z gdanska kto moze pozyczyc pada? :] Edytowane 1 Lipca 2009 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...