BLANTMEN Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Kuśi mnie, żeby kliknąć 'add to cart' ;) Nie wytrzymałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 (edytowane) Jedyny minus to, że dźwięk pierdzi u mnie :( (Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi) jak ktoś inny zagra to może się wypowie czy dźwięk pierdzi też u niego. A muzyką w grze, jak to jeden serwis ładnie podsumował, "nie powstydziłaby się żadna wiejska dyskoteka" :lol: Ale Ci co się zagrywali kiedyś w sf to pewnie będą wiedzieć o co chodzi ;). Jeśli chodzi o grafikę (1920x1200 wszystko max + AA i gra płynie) i "mordobicie", czyli gameplay to pierwsza klasa ;] Animacje i detale postaci są niesamowite, nawet grymasy twarzy przy zadawnych ciosach są bajecznie zrobione :) (dla każdego fighter-a unikalne). Nareszcie coś na PC! Edytowane 2 Lipca 2009 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Jedyny minus to, że dźwięk pierdzi u mnie :( (Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi) jak ktoś inny zagra to może się wypowie czy dźwięk pierdzi też u niego.Prodigy HD2 - nie pierdzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 coż jeśli sie komuś spieszy a nie chce placic w ojro.....i ma konto w paypalu to przy opcjach platnosci na stronie steam wystarczy wybrać kraj inny niz polska, np nowa zelandia i placi sie w dolcach....chyba - nie wiem bo nie dojechalem do konca transakcji, na paypalu sie zatrzymalem(chwilowo brak mi kasy ;/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 (edytowane) Tak, ale za to mogą Ci zbanować konto na steamie ;) A reszta powinna się wstydzić za 'kopie zapasowe' ;) Edytowane 2 Lipca 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 hm, za co ban? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 kolega ściąga kopie zapasową xD więc jak coś, to jutro opiszę wrażenia :DZa granie na ruskich wersjach bedą bany... ;]. Brawa dla dystrybutorów... Kupiłbym na 100% nowego SF za 100 zł ale jak chcą tracić kase to proszę bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Gra ma klasyczne ciosy ze starych wersji, a do tego możliwość gry we dwóch na jednym pececie czyli najważniejsza opcja w takich grach (online to imo bezsens, chociaż też jest taka możliwość :P). Do tego świetna optymalizacja. Brawa za całokszałt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 ok, tu można sciągnąć digitala za 36usd nie narażając się na bana i w sumie płacąc z 20-30% mniej http://www.direct2drive.com/476/8027/produ...ter-IV-Download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Ban za zakupy za USD będąc w PL. Ktoś wspominał już o tym w temacie dotyczącym Steam'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Nie tyle co ban jak jest to niemożliwe - polska karta kredytowa działa tylko w Polsce. Ewentualnie jak wyjeżdżasz do stanów i masz swoją kartę to musisz przed kupnem napisać do supportu bo inaczej ci konto zablokują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Ogolnie to oarodia z tymi cenami... Ja zakupilem dzisiaj pre-ordera na http://amazon.co.uk za 18 funtow (obnizka 40% z 30 funtow). Z tego co widze, to niestety amazon nie oferuje przesylek do Polski dla gier. Gra powinna przyjsc do mnie w przyszlym tygodniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 (edytowane) zara, ja paypalem place wszedzie prawie, a mam tam przypietą zwykłą debetówkę mbanku...co prawda czasem sie zdaza podwojne przeliczenie dolar-euro co powoduje wzrost cen o jakies pare zł ale i tak jest to godne polecenia. więc można za produkty z steama zapłacić...pytanie czy nie bedzie bana za płatność w dajmy na to australii a dwonload w polszy... Edytowane 2 Lipca 2009 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Powiedzcie mi czy jak gracie na padzie to te wszystkie combosy wam tak na strzala wychodza :P Bo niewiem czy to tylko ja mam problem z tymi combosami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Na razie szukaj pomocy tylko u właścicieli "kopii zapasowych". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 (edytowane) Powiem tak na padzie wychodza slabo za to o dziwo na klawie leca tak kombosy ze na ekranie wszystko swieci i wybucha cala runde (robienie tych ćwierć i półokregow na strzalkach to banał, szczególnie podwójnych przy ultra combo). Przynajmniej tak slyszalem od właścicieli kopii zapasowych ;). Edytowane 3 Lipca 2009 przez gr0chu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Jak w każdym mordobiciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Chciałbym zauważyć, że podobna sytuacja miała miejsce z Devil May Cry 4. Na klawie combosy wychodziły, jakby były dziecinnie proste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Combosy dziecinnie proste glownie te co w SSF2T ;-) ale gra sie b.przyjemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zergadis0 Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Chciałbym zauważyć, że podobna sytuacja miała miejsce z Devil May Cry 4. Na klawie combosy wychodziły, jakby były dziecinnie proste :)W DMC4 kombosy ogólnie były dziecinnie proste :P, również na padzie. Ale fakt, w SF IV na klawie gra się zwyczajnie łatwiej, zwłaszcza że przynajmniej ja wykorzystuję 10 przycisków (3 pięści, 3 kopy, 3 pięści na raz, 3 kopy na raz, rzut, focus), a na padzie bym miał standardowo 8. Combosy dziecinnie proste glownie te co w SSF2T ;-) Chyba mi nie powiesz, że takie jump+HK --> HK --> M-Shoryuken --> EX Focus Attack u Kena jest dziecinnie proste :blink: (a to i tak jest stosunkowo wcale nie takie trudne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 (edytowane) Ogolnie da sie wszystklo zrobic ale ja uwazam, ze niektore postacie sa poprostu zle zbalansowane... Acha no i rzeczywiscie na klawie jest banalnie zrobic combosy w porownaniu do pada(jak ktos kiedys gral w mugena to nie bedzie mial najmniejszych problemow, jedynym ogranicznikiem jest szybkosc zawodnika) A co do poziomow trudnosci to sie nie wypowiadam :P Jestem raczej laikiem jesli chodzi o SF ostatni raz gralem na amidze ;) A co do samej gry, to gra sie przyjemnie ale ona nie jestes na moje nerwy (juz chcialem pada razem z monitorem za okno wyzucic) Edytowane 3 Lipca 2009 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Smaka robicie a ja muszę jeszcze czekać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Chyba mi nie powiesz, że takie jump+HK --> HK --> M-Shoryuken --> EX Focus Attack u Kena jest dziecinnie proste :blink: (a to i tak jest stosunkowo wcale nie takie trudne). Proste :-) ja piep.... trudniejsze combosy byly juz w Super street fighter 2 turbo w 95roku w ktorego sie zagrywalem w tamtym czasie z pasja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 lol dochodze na hardest sagatem do setha... i za chiny ludowe... no nie da rady go przejsc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Próbował ktoś grać w dwie osoby? Można na klawiaturze i na padzie czy tylko dwa pady? Ja coś nie mogę ustawić klawiatura + pad. Albo coś pochrzanione albo taka lama ze mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiepura Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 (edytowane) AFx16 SCORE: 22357 Edytowane 3 Lipca 2009 przez kiepura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 (edytowane) niestety, do grania we 2 osoby na 1 kompie potrzebne są 2 pady. przynajmniej kumpel tak mi mówił jak z bratem chciał grać. I ja mam pytanie odnośnie tego benchmarka - czemu mi pokazuje że mam procesor Intel Pentium Xeon III>? czyżbym o czymś nie wiedział? xD a może mój E5200 to zamaskowany serwerowy potwór? :D Edytowane 3 Lipca 2009 przez Finchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Mi tez sie nie udalo ustawic klawiatury plus pad nie wiem o co chodzi powinno banglac bez problemu. Dwoch padow nie sprawdzalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Z tego, co ja sie dowiedzialem, to mozna grac klawiatura+pad, ale mniej kumaci mogą miec problemy. Ale co i jak to powiem dopiero po zakupie gry, a patrząc w gląb portfela, to chyba zbyt szybko gry nie kupie, chyba ze bedzie kosztowac ~50zł, a nie ~50€ :D a tak to pozostal mi Benchmark :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgadza się jednak można. Dla p1 przypisujemy klawiaturę, w versus mode w momencie wyboru zawodnika wciskamy start na padzie. Ja klawisz dla startu miałem nieprzypisany stąd mój problem. Wystarczy przypisać go do odpowiedniego przycisku w ustawieniach sterowania w launcher-ze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...