USB Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 (edytowane) Błagam o pomoc, mam oryginał ale nie mogę grać w sieci. Ciągle mam ten komunikat http://i41.tinypic.com/2vta2ap.png Nie mam pojęcia co może być nie tak, to moja pierwsza styczność z LIVE'em. Edytowane 26 Marca 2010 przez USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 IMO masz zarejestrowane konto Live na Polskę, gdzie usługa grania po sieci nie jest dostępna. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Załóż konto na objętnie jaki kraj supportowany przez LIVE (np. UK, USA). Taki urok Live w Polsce ;-) PS WeWantLive - co dalej? | We Want LIVE Powinien Live ruszyć niedługo u nas.. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 szkoda ze ten zasrany live i tak ssie nie cierpie, po prostu nie cierpie instalowania dodatkowych aplikacji po to by sobie odpalic legalnie zakupioną grę, jedynym wyjątkiem jaki toleruję to steam, ale też upierdliwy bywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Kupilem SF4, przy instalacji wybralem polski i gra odpala mi sie w drugim jezyku czyli rosyjskim i za bardzo nie wiem jak to zmienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Też mam oryginała a gra nie chodzi. Kiedyś śmigała. Teraz instaluje się poprawnie ale gdy przychodzi do jej uruchomienia to na menu startowym (Uruchom grę STREET FIGHTER IV, Ustawienia sterowania, WYJDŹ). Naciskam Uruchom grę STREET FIGHTER IV i nic. Okno startowe się zamyka i nawet w Menedżerze zadań nie ma gry odpalonej. Tak jakbym kliknął WYJDŹ. Jakiś sterownik, rejestr, SP3 w winXP, directX ? Edit: Pomogła reainstalacja winxp. Ale tylko i wyłącznie z formatem bo nadpisanie windowsa nie pomogło :) PORAŻKA. Edytowane 4 Maja 2012 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zero pomysłów ? Nikt nie miał podobnego problemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fight.club.member.1999 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Witam. Mnie Street Fighter nigdy się nie podobał. Pamiętam jak byłoby to wczoraj jak któryś z redaktorów pewnego z pism komputerowych napisał - po wyjściu Mortal Kombat na rynek - Street Fighter 2 UMARŁ. Polecam Mortal Kombat Kollection. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) Dokonałem interesującego "odkrycia". Mam Street Fighter 4 Benchmark i zauważyłem, że engine gry nie renderuje w większej rozdzielczości niż 1920x1080. Kiedy ustawi się 3840x2160, to gra renderuje w 1920x1080 i skaluje do 3840x2160, czego dowodzą poniższe screeny (patrzcie na krawędzie postaci, albo na detale tego "znicza" na prawej kolumnie): FullHD: 4K: Włączyłem synchronizację przy 60Hz, by nie było najmniejszych zniekształceń obrazu. Co ciekawe tak stara gra, a właściwie benchmark gry Resident Evil V, bez problemu renderuje prawdziwe 3840x2160. Także w Street Fighter 4, a przynajmniej w wersji benchmark, coś spaprali. ps. gra uruchomiona pod Windows 10, kompilacja 1903. Karta graficzna RX460 4GB VRAM. AA wyłączony, by można było policzyć ząbki na krawędziach ;) Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...