JaX_CCC Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 A gdzież to używki GTX chodzą po 100PLN ? na allegro. widziałem kilka dni temu i potwierdzam. wesja gtx była za 100zł, kup teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusiak Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 cena będzie prawie jak stara cena d-teka więc będzie na pewno sporo chętnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Na forum nawet byl GTX za cale 100PLN - au mnie lezy od 4 miesiecy ten blok i czeka na fajny procek do chlodzenia :> Maniakalny - czekam na pierwsze testy bloczku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Prace trwają? HD4850 mnie kusi ale walczę z pokusą i czekam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 wczoraj wspominał mi Maniak zę początek lipca i powinny być prototypy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 możliwe ze pod koniec tego tygodnia pokaze pierwszą sztuke pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Masz już jakichś potencjalnych zainteresowanych? Szukasz tylko w PL czy za granicą też? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 (edytowane) reaktywacja :wink: wszystko w pierwszym poście pozdr edit// jakiej proby srebra użyć? 930 (dodatki miedzi) czy czyste srebro proby 999 (róznica w cenie 40-50zł) Edytowane 27 Września 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 (edytowane) A mogą z tego wyniknąć jakieś różnice w wydajności [mam na myśli coś zauważalnego, nie 0,1*C]? Jeśli gość z Allegro mi nie ucieknie z aukcji [nie ufam "kopertkom"...] to pewnie uciułałbym na bloczek. edit: I tak będę za próbą 930... Edytowane 27 Września 2008 przez LiquidForce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Jak jechać to na maksa, czyli 999. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Jak jechać to na maksa, czyli 999.wydajnosc na maxa ale czy wtedy spód nie bedzie za miękki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 A co znim będziesz robił ?:P spód w dteku nie ma gwintów;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 macie jakies foto ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 moze w niedziele będzie sesja mnie ciśnie strasznie i nie mam czasu odebrac tego spodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...