michasia Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Hej! Panowie pomozcie mi prosze w wyborze nawigacji. Zalezy mi na tym, zeby byla prosta w obsludze, porzadna no i niech cena nie przekroczy 1000pln :) Z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Game_Plan Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Hej! Panowie pomozcie mi prosze w wyborze nawigacji. Zalezy mi na tym, zeby byla prosta w obsludze, porzadna no i niech cena nie przekroczy 1000pln :) Z gory dziekuje. Kazda z nakladka Core (Windows CE) bedzie prosta w obsludze w przeciwienstwie do czegos z WM na Pokecie;) Navi na WN CE zaczynaja sie od 300 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasia Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Dziekuje za odpowiedz. Jestem typowym laikiem w tym temacie ;) Wpadla mi w oko nawigacja Mio moov 360, slyszal ktos o niej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amfidiusz Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Do 1k zł to masz do wyboru już na prawdę dobre modele. Jeśli Mio (i znasz kogoś, kto mógłby Ci go... hmm.. dostosować ;)), to tylko P560. Jeśli natomiast nie chcesz się bawić w nie do końca legalne procedery, to w ciemno bierz TomToma GO 720! Z uznanych, to jest jeszcze firma Garmin, ale w jej produktach się niestety nie orientuję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasia Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Slyszalam o P560 ale podobno moovy sa nowsze i lepsze. Co do TomToma to moj tata ma, z tym, ze nie pamietaj jakiego dokladnie i tak srednio mi sie podobal. Mam nadzieje, ze znajdzie sie jakis uzytkownik moova i cos mi o nim powie bo troszke nastawilam sie na ta 360 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon68 Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) bierz mio 360 koszt około 740 zł i do tego miomap jak będziesz miała problem z instalką @ :-) to mogę pomóc zdalnie (nie pierwszy raz) jak co to PW Edytowane 28 Maja 2008 przez simon68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasia Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Dzieki :) ...a powiedz mi czy laczenie faktycznie przebiega tak szybko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Nawigacja Lark GPS FreeBird 35.0 + MapaMap Polska to najlepszy obecnie wybor wsrod dosc tanich ale calkiem niezlych nawigacji GPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasia Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Ta nawigacja jakos nie wzbudza mojego zaufajnia, poza tym nic o niej nie slyszalam. Poza tym moge wydac troszke wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hodak_0 Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Asus R700, Garmin Nuvi 750, TomTom GO 720, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasia Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 ...hmmmm musze to wszystko przemyslec, bo juz sama nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 ...hmmmm musze to wszystko przemyslec, bo juz sama nie wiem.Ta ładnie wygląda, jest markowa i chwalona: http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...awa_GRATIS.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasia Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Juz lepiej :) Chyba najrozsadniejszym razwiazaniem bedzie jesli po prostu podjade do jakiegos sklepu i porzadnie przyjrze sie interesujacym mnie modelom. Wpadlam tez na taki tescik Mio i Nokii, calkiem fajny, tyle, ze zapodzilam gdzies link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Tu jest jakaś ocena wielu takich zabawek: http://www.oeamtc.at/netautor/html_seiten/...html#ergebnisse http://translate.google.com/translate?u=ht...sl=de&tl=pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasia Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Mio wypadlo w tych testach najlepiej. Szkoda, ze nie ma w nich serii Moov bo biore ja pod uwage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Mio wypadlo w tych testach najlepiej. Szkoda, ze nie ma w nich serii Moov bo biore ja pod uwage.Trzeba brać pod uwagę że są to oceny czysto subiektywne ( Blaupunkt TravelPilot Lucca 5,2 jest tam zaniżony bo spełnia kryteria tesu na 3 gwiazdki a kryteria i tak są oceniane subiektywnie) Ponadto do Mio sugerowany jest zakup dodatkowej AutoMapa Polski XL za 999 zł i.t.p. http://www.mio.pl/cennik.php Trzeba takie urządzenia ocenić na własne potrzeby i sprawdzić ile trzeba zapłacić za to czego nie ma w zestawie (a jeśli nie ma to czy istnieje możliwość dokupienia i za ile). Blaupunkt jest też wersja 5.3 ale więcej kosztuje są też dużo droższe. http://www.skapiec.pl/site/cat/44/filtr/_3...0_0_0_0_0_0_0_0 http://www.skapiec.pl/site/cat/44/comp/189706_komentarze/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasia Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Tak jak mowilam, musze przemyslec i podjechac do jakiegos sklepu, zeby sie przyjrzec. Szukam jeszcze jakis nowszych testow w ktorych bylyby wszystkie nowe modele w tym moov'y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ideal Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Tak jak mowilam, musze przemyslec i podjechac do jakiegos sklepu, zeby sie przyjrzec. Szukam jeszcze jakis nowszych testow w ktorych bylyby wszystkie nowe modele w tym moov'y. Pogadaj sobie z taksówkarzami, mają największy przegląd tego typu urządzeń. Osobiście nie polecałbym Blaupunkta, nie w tym segmencie przynajmniej....Ta firma ma mały udział rynku w gps, lepiej wziąć cos sprawdzonego, co się dobrze sprzedaje. Jakiś Tomtom, Garmin lub właśnie Mio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...