Galago De Codi Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Pisałem post o bardzo wysokiej temp na SB Dzięki za pomoc i profesjonalizm. Ale czy ktos mógłby mi odpowiedzieć na jedno zasadnicze pytanie ile ma wasza temp SB i ile PROFESJONALIŚCI uważają za takie maksimum na którym mozna pracowac bez strachu ze za tydzień się "wylutuje na tamten swiat"? Proponuje więc taki plebiscyt na SB... który szybciej zrobi jajecznicę ;) ... piscie Ja mam około 50-60^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Mój SB taki goracy az nie jest można palucha na nim utzrymać tak z 10 15 sekund i nie parzy potem się dopiero robi trochę gorąco :) . To jest nic w porównaniu z NB który na firmowym radiatorze przesmarowanym pastą nie dał się dotknąć. Poślinionego palucha mogłem utrzymać może ze 3 sekundy potem, aż bolało. Myslę że na NB to bym nawet zupkę ugotował :twisted: Temperaturami nie rzucam bo nie mam jak ich zmierzyć, może se w końcu porzadny temometr kupię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...