kalvin Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Hej Własnie dokupilem sobie pamiec 2GB do mojego 1GB i zaczely sie rodzic pewne problemy w systemie: prawy moj komputer >> wlasciowsci widac 1,99GB, zainstalowalem everest he, ktory pokazuje ze jest 2GB pamieci a w zakldace SPD pokazuje 2 kosci, teraz poczytalem o problemach z pamiecia i znalazlem jeszcze program CPU-Z ktory pokazuje mi na zakladce z pamiecia 3074mb co jest grane? Win xp 32bitowy, ACER 1640Z pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Hej Własnie dokupilem sobie pamiec 2GB do mojego 1GB i zaczely sie rodzic pewne problemy w systemie: prawy moj komputer >> wlasciowsci widac 1,99GB, zainstalowalem everest he, ktory pokazuje ze jest 2GB pamieci a w zakldace SPD pokazuje 2 kosci, teraz poczytalem o problemach z pamiecia i znalazlem jeszcze program CPU-Z ktory pokazuje mi na zakladce z pamiecia 3074mb co jest grane? Win xp 32bitowy, ACER 1640Z pozdrawiam a bios ile widzi na starcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) tu chyba jest patch który powinien rozwiązać problem. http://support.microsoft.com/kb/909095 Kiedyś właśnie czytałem o problemie powyżej 2GB na XP. Edytowane 28 Maja 2008 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalvin Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 dzięki chłopaki za rady ale jednak nic nie pomoże z prostej przyczyn lapciak może mieć max 2GB;/ jak kupowałem to tego nie przewidziałem ale juz mi wymienili:D kingston pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...