Wedelek Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Jak to nie ma?? To co ja kupiłem?? :E KLIK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 O i nawet ktoś w dość rozsądnej cenie sprzedaje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Hej! Tak czasem wspominamy o tym uzysku z wafla na poziomie 2% rzekomo w przypadku nowego chipu Nvidii. Niech mi ktoś powie jaki yield ma ATI, skoro minął tydzień od premiery a w sklepach w dalszym ciągu nie ma tych kart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wedelek Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Coś koło 70% uzysku. Po prostu duże jest zainteresowanie, a jeszcze dell ponoć kupił sporą partię :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Jak to nie ma?? To co ja kupiłem?? :E KLIKA masz juz ta karte? Aukcja konczy sie 9 pazdziernika i mysle ze sprzedawca nie bedzie jej mial do tego czasu bo w zadnym sklepie tej karty nie widzialem ani w zadnych testach tez jej nie bylo, wiec chyba nie sadzisz ze "kingkomputer" ja ma?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zambi Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Ten Club3D to jakiś porządny producent? Bo przyznam szczerze pierwszy raz widzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Nie ma roznicy. Wszystkie karty sa jak narazie referencyjne. Roznia sie naklejka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zambi Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Jak osobiście traktujecie takie referenty? Lepiej poczekać na produkt od Sapphira albo Asusa? Czy to obojętne, bo i tak wszystkie się będą tak samo podkręcać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Powerslave a ty jesteś wróżką ? że ten nie będzie miał ,a u tego wątpisz żeby było ? Jeśli nie jesteś w temacie to się nie wypowiadaj ,skoro ktoś do ciebie dzwoni i mówi że ma na przyszły tydzień daną liczbę sztuk (i zbiera zamóienia) 5850 i 5870 to ma. "a ponoć to ja mogę dziś w totka wygrać" " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Powerslave a ty jesteś wróżką ? że ten nie będzie miał ,a u tego wątpisz żeby było ? Jeśli nie jesteś w temacie to się nie wypowiadaj ,skoro ktoś do ciebie dzwoni i mówi że ma na przyszły tydzień daną liczbę sztuk (i zbiera zamóienia) 5850 i 5870 to ma. "a ponoć to ja mogę dziś w totka wygrać" " Czyli nie ma teraz. To ze bedzie mial w przyszlym tygodniu mnie nie obchodzi, ja napisalem ze nie ma w danej chwili nikt dostepnej, wiec nie placz moj drogi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) Ale przecież na tej aukcji wyraźnie jest napisane, że wysyłka nastąpi 2 października czyli w dniu, w którym dostawy zapowiadają praktycznie wszystkie sklepy. @Powerslave W przyszłym tygodniu będą mieli pewnie wszyscy EDIT>>w "najdroższym polskim" mają od ręki za 1539zł :wink: Edytowane 29 Września 2009 przez trymek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Przepraszam nie w przyszłym tylko w tym w czwartek będą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wedelek Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 No i tak mają mi wysłać. W piątek mają wysłać. No to liczę, że we wtorek będzie juz u mnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 sa w ogole gdzies testy 5850 ?? , i tak swoja droga czemu testy nie pokazaly sie razem z 5870 ?? , jaka jest roznica w wydajnosi 5850 a 5870 , nie wiem czy sprzedawac gtx 275 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Z tego co wiem, testy będą jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 A jeśli chodzi o wymiary serii 5850 to jak one się maja do 4870? Identyczne , większe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 W sumie to chyba to samo, może pół cala więcej / mniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/Rad...HD_5870/16.html testy 5850/5870 http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/Rad...5870_CrossFire/ testy CF 5850/5870 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Hd 5870 zmieści się w NZXT Apollo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Dlugosc karty byla podana pare stron wczesniej, takze zmierz swoja bude :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Apropos physx - http://www.egielda.com.pl/?str=news&id=4820 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/Rad...HD_5870/16.html testy 5850/5870 http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/Rad...5870_CrossFire/ testy CF 5850/5870 To są symulowane testy 5850, obniżyli takty 5870 i zablokowali 2 bloki SIMD. Niby wszystko powinno się zgadzać, ale kto tam wie, testów "prawdziwych" 5850 jeszcze nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 (edytowane) Apropos physx - http://www.egielda.com.pl/?str=news&id=4820 Jak będziesz kiedyś we Wrocławiu to masz u mnie duże piwo. 8800GT zostaje u mnie i po zakupie 5870, będzie liczył fizykę. CUDA też się przydadzą ;) Edytowane 30 Września 2009 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 NIe słyszałem wcześniej o takim rozwiązaniu, czyli co mogę sobie dokupić np 8800 Gt do swojego zestawu (mam trzy wolne Złącza PCI-E 1x ) i wspomoże mi radka np w Crysisie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Przy x1 to ja nie za bardzo widze tego Physixa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Pięknie że odblokowałeś physa Side ,a kiedy będą pod W7 64bit ? Właśnie wymieniam bratu kartę 88gts 320mb na nowa ,to gts od razu zostawię do physa i będę obserwował jak to działa (o ile będą stery pod W7 64bit) ,ale to dopiero w przyszłym tygodniu. Side wielkie gratki dla ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-58...view-crossfire/ Nieco szybszy od GTX285. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wedelek Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Przy czym sterowniki będą z pewnością poprawione. Dzięki za physixa. Zostawię sobie mojego 9600GT, pozmieniam mu w biosie ustawionka i zostawię do liczenia fizyki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Ale po co Wam takie mocne karty do liczenia PhysX ? Cos kojarze, ze wiecej jak 8600GT nie pyli sie do tego dawac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max340 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Wiesz jak komuś zostanie taki 8800 gt lub 9600 gt jak w moim przypadku nie pyli sie :) wystawiac na allegro sprzedawać prowizje itp później znów kupić np 8600 gt i za przesyłkę płacić więcej bawienia niż zysku . Głownie chciałbym zobaczyć jak sie to teraz na sterach spisuje z tym i bez jaka różnica w wydajności jest itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...