Gość dragonlore Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 ostatni skok na "smiglowiec" byl chyba z kopem w dupe, bo babka nawet sie nie odbila przed murkem tylko poszybowala z 15 metrow jak "latawiec" a tak wogole to niech sobie w dup.. wsadza takie rendery, na cholere to? ps.jak ktos pomyslal przez chwile ze to z gry to ja sobie tez cos pomysle ale o nim! :lol2: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Otóż przypomina trochę zarówno Mirror's Edge jak i Assassin's Creed. ;) Szkoda, że to tylko render, oby gra wyglądała podobnie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 (edytowane) Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 Nie mam dobrych wieści dla fanów nietuzinkowego świata stworzonego w Beyond Good & Evil. Nie mam też zbyt wielu szczegółów wieści niedobrych, więc przejdźmy do rzeczy. Colin Solal Cardo, z serwisu Gamersyde, za pośrednictwem swojego Twittera poinformował, że prace nad drugą części gry zostały wstrzymane. Chwilowo, czy na zawsze? Trudno powiedzieć. Mam nadzieję, że Ubisoft wyda niedługo jakieś oświadczenie, w którym przybliży nam sytuację projektu. źródło Po prostu świetnie... :/ Edytowane 25 Sierpnia 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Co tu tak cicho? O dwójce dalej nic nie wiadomo, ale w ramach pocieszenia na XBLA pojawiła się odświeżona pierwsza część Beyond Good & Evil HD - Xbox.com Jedyne 800 MSP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 To podforum jest martwe, może ożyje, gdy PS3 zlamią do końca :lol: Dziś przetestuję BG&E, boję się jednak, że może przegrać walkę o mój czas z nowymi grami z kupki wstydu. Daj znać jak Tobie się gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...