Suchy666 Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Zastanawia mnie czy ktoś coś o tych głośnikach słyszał (Canton plus media 2.1)? Może ma? Na necie żadnych wiadomości nawet u producenta. Mało zdjęc, zero recenzji po prostu zestaw tak jak by nie istniał a jednak jest do kupienia (i jest alternatywą dla zakupu bose companion 3- cena porównywalna). A czytając o Canton to raczej mozna się spodziewać wysokiej jakości produktu. Dziwne :blink: :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektrykk Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) Ciężko coś powiedzieć... W takim przypadku najlepiej kontaktuj się z dystrybutorem Cantona w Polsce> Horn Distribution S.A. - horn@horn.pl, www.firma.horn.pl http://www.canton.de/pl-kontakt-41.htm Możesz też szukać Klipscha:) Jest jeszcze Teufel: http://www.teufel.de/de/iTeufel/Motiv-2.cfm http://www.teufel.de/de/PC-Systeme/Concept-C.cfm?show=text BTW. Aktywne 2.1 wyższej klasy niż dwóch znanych firm to naprawdę w Polsce egzotyka, a jak już się coś pojawi, to ceny przesadzone jak np. Bose czy nawet Altec. Polskich recenzji jak na lekarstwo. Nie rozumiem jak Crea/Logi potrafiły pochłonąć wszystko... Jak chcesz coś lepszego, to musisz drążyć ostro temat, łącznie z obdzwanianiem dystrybutorów. Edytowane 28 Maja 2008 przez elektrykk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy666 Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) Jak kupowałem kompa to konfiguracje se zrobiłem w ciągu kilku minut. A głośników już szukam tydzień :lol2: Mam nadzieję że dystrybutorzy to czytają i się zlitują. Najgorsze jest to że mieszkam w zapyziałem norze i studiuje w zapyziałej norze i nie mam możliwości odsłuchu głośników (to by ułatwiło sprawę) dlatego muszę podpierać się recenzjami, opiniami itp. A klipsów promedia też nigdzie nie ma :sad: I te ceny z kosmosu Edytowane 28 Maja 2008 przez Suchy666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Jak zestaw 2.1 to tylko i wyłącznie Altec FX6021 a jak 2.0 to któryś z Microlabów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektrykk Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) Z łatwiej dostępnych 2.1 jeszcze można się zastanowić nad Harman Kardon Soundsticks II, ale wg mnie to obrzydliwe jest:), wolałbym Alteca jeżeli design porównujemy. Możesz z ciekawości poczytać opinie np. na komputroniku, oczywiście z dużym dystansem:) Altec wypuścił chyba ostatnio rewizję "E" swoich głośników, może wyeliminowli buczenie i coś jeszcze poprawiono :?: FX6021E tańsze Alteki 2.1: FX5021E (MX5021) FX4021E Edytowane 29 Maja 2008 przez elektrykk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy666 Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Co do harmanów to w 100% się zgadzam, ich design jest po prostu obrzydliwy. No to jednak będą prawdopodobnie Altec Lansing FX6021E. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 A może Bose Companion 3? Tylko też ta cena... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektrykk Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Może z Ebay'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy666 Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) No niestey w polsce bose c3 kosztują tyle to altec x2. Altecki są tylko troszke gorsze ale to i tak nie wyjaśnia tej ceny. Więc chyba podziękujemy bose bo troszku się nie opłaca- 700 zł mogę za nie dać ale na pewno 1200 odpada Edytowane 29 Maja 2008 przez Suchy666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Alteci dostaniesz już za 630zł. Nie warto przepłacać i kupować Bose. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 http://forum.purepc.pl/temat/Audio/63/Komp...2-1-5-1/106738/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...