Kaeres Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Muszę Was prosić o pomoc bo sami rozumiecie, jechać 400km zobaczyć samochód to lekko głupia decyzja. Jeżeli ktoś jest z okolic Zamościa, Łukowa (k. Wawy), Poznania, Płocka, Krakowa to mam przeogromną prośbę. Zobaczcie mi te samochody po konsultacji ze mną - powiem na co zwrócić uwagę. 1. http://allegro.pl/item365648615_lancia_lyb...jtd_2001r_.html - Łuków 2. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5273964 - Łuków 3. http://otomoto.pl/lancia-lybra-1-9-jtd-cli...k-C5111655.html - Płock 4. http://otomoto.pl/lancia-lybra-2-4jtd-peln...r-C5046462.html - Poznań 5. http://otomoto.pl/lancia-lybra-2-4jtd-134k...a-C5112282.html - Kraków 6. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5336401 - Zamość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 KRS, jesli sprawa nie jest az tak pilna, to odezwij sie do mnie w polowie czerwca, wtedy w Krakowie moge podjechac i sprawdzic samochod z linka. Wczesniej z racji na obowiazki zawodowe nie ma na to szans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Muszę Was prosić o pomoc bo sami rozumiecie, jechać 400km zobaczyć samochód to lekko głupia decyzja. Jeżeli ktoś jest z okolic Zamościa, Łukowa (k. Wawy), Poznania, Płocka, Krakowa to mam przeogromną prośbę. Zobaczcie mi te samochody po konsultacji ze mną - powiem na co zwrócić uwagę. 1. http://allegro.pl/item365648615_lancia_lyb...jtd_2001r_.html - Łuków 2. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5273964 - Łuków Ja mam do Łukowa 10 km jak chcesz to wal smialo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Bardzo byś mi pomógł. Szczególnie ta sztuka - http://allegro.pl/item365648615_lancia_lyb...jtd_2001r_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ta wyglada jakbym dostala w tyl po prawej stronie. Moze mi sie wydaje ale pod prawym swiatlem w narozniku widze slady rdzy. Lancie nowe maja dobre zabezpieczenie antykorozyjne... moge sie mylic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ślady rdzy i piękne obtarcie rogu zderzaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 i nierowno zderzak dolega do klapy bagaznika :] moim zdaniem dostal strzal w tylek...a obtarcie to inna baja byla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Strzał w tyłek to ja przeżyję jeżeli po oględzinach w warsztacie się okaże że podłużnice nie ruszone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 nie tyle co podłużnice a podłoga w bagażniku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Jest moze ktos z okolic Debicy i ogarnia troszke autka? ;) http://otomoto.pl/daewoo-nubira-1-6-benz-klima-C5309643.html Chetnie bym to sprawdzil jednak 300 km od warszawy to troche daleko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jest na forum jakaś pełnoletnia osoba z Zamościa, która posłużyłaby pomocą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 A czy nie mozna zamowic uslugi z otomoto (jesli chodzi o auto z tej strony?) Zamow inspekcje pojazdu i wtedy na pewno zajmna sie tym profesjonalisci a nie amator z forum. Przy wydatku 20000zł to 100zł za taka usluge nie wyglada jakos strasznie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Tak i będę wydawał na każde upatrzone auto a jest ich chyba z 10 :) Do tego legalność pojazdu ponad 200zł. I po miesiącu szukania zostanie mi 10tyś na samochód. Znam te sposoby sprawdzania samochodów i aby oszczędzić na kosztach po to pisałem tego posta licząc na zrozumienie i pomoc. Mam nadzieje, że jeszcze ktoś to przeczyta z Zamościa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 To zmienia postac rzeczy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jestem już bardzo blisko kupna ale to tylko po rozmowach przez telefon. A wiadomo jak to wygląda przez telefon :/ Mam naprawdę przeogromą prośbę o zobaczenie tego pojazdu - http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5336401 Normalnie przyjadę tam z flaszką i podaruję temu kto mi sprawdzi tą furę choćby tylko z wierzchu (karoseria, dźwięk i suchość silnika, wnętrze (jakość) i elektryczne oprzyrządowanie czy działa). Znajomy, znajomego, brat cioteczny wujka ze strony mamy, itp. opcje. Proszę sięgnijcie po znajomości bo totalnie stoję w miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Lepiej sie przejedz i wez go na warsztat...nie ma co laika do tego dopuszczac, a potem pretensje....jedziesz i sam wiesz:) skoro jestes prawie pewien to chyba nie masz zamiaru polegac na kims kto sie moze nie znac i jemu to auto zwisa:)?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Kurcze nasłuchałem się historii od kumpla to się zabezpieczam jak mogę :P Opowiadał, że ze szwagrem z lawetą zjeździli pół polski. I to kawałki czasami po 400-500 kilometrów. Jedna z opowiastek dosłownie sprzed 4 godzin bo z nim rozmawiałem. "Zdjęcia widzieliśmy na allegro jak każde inne wiadomo w pomniejszeniu a nie oryginalne rozmiary. Wszystko wyglądało bardzo ładnie. Trochę widać było rysę na prawych drzwiach tylnych ale to unegocjowaliśmy przy wycenie od razu przez telefon. Po zupełnych zapewnieniach - kilka razy potwierdzał - że środek wygląda jak nowy pojechaliśmy. To co zobaczył szwagier omal nie doprowadziło go do zawału. Tłukliśmy się w lato z lawetą bez klimy, zmęczeni, spoceni a po przyjeździe okazuje się, że rysa z boku była aż do gołej blachy (miało być tylko taka ryska od parkingu nawet lak nie zszedł), środek jakby stado krów się zesrało, tapicerka w drzwiach od strony kierowcy trzymała się na -UWAGA - wkrętach ! - czujecie, wkrętami przewalone dziury w tapicerce, syf jakich mało. Szwagier z wyczerpania podróżą nie miał siły mu jebnąć i tylko krzyknął " to ma być środek jak nówka?". Koleś odparł "a coś się Pan spodziewał nowego samochodu?". Jak staliśmy tak wsiedliśmy i z powrotem 500 kilosów" Do innego przyjechali i oprócz stanu skrajnego zdemolowania środka (ale tylko chodzi o brud - normalnie nawet na siedzeniu pasażera był przewożony cement i nie wymyte do sprzedaży) okazało się, że koleś nie ma papierów do niego. Panie, przecież Panu doślę pocztą bo są jeszcze we Francji - nie ufa mi Pan ? Poznańska Lybra, która na allegro jest wychwalana. Dzwoniłem do kolesia i pytałem pobieżnie jak to wygląda. Człowieku co ja nie usłyszałem. Na zdjęciach piękny lakier i on to potwierdzał, itd. Na szczęście na lanciaklub znalazłem na tyle uprzejmego człowieka, który mi to sprawdził. Przebieg o 100tyś zaniżony ! Nie, nie cofnięty - po prostu opis swoje a stan licznika swoje. Rdza go żarła na obu progach oraz syfy już wyłaziły na tylnych obu błotnikach. Nosz chyba jakbym stał tak mu jebnął w pysk. Powtarzam po raz kolejny. Nie chodzi mi o sprawdzanie stanu technicznego tego samochodu. Po prostu zobaczyć czy nie będzie takich historii bo tamtego dało się właśnie w taki sposób jaki ja chcę uniknąć. Chyba rozumiesz o co mi chodzi ? Edytowane 6 Czerwca 2008 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 hmm Od siebie tylko dodam ze na fotach wyglada spoko :P z jednym malym ale...lewy kielich (patrzac od frontu pojazdu) ma dziwny rudy nalot po wewnetrznej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Jeżeli nie wypali mi ta z Zamościa to tutaj jeszcze mam fajną sztukę. Ktoś z Sochaczewa jest ? - http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5386937 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ogranicz się do jednego max dwóch samochodów, które Cie totalnie interesują i wtedy jakoś zorganizuj sobie czas. Oczywiście czyjaś pomoc w sprawdzeniu bryki jest pomocna ale najlepszym rozwiązaniem jest osobisty rzut oka na fure ew z rzeczoznawcą. Ty wydajesz ciężką kase i chcesz być zadowolony. Takie jest moje zdanie. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ok, kupiłem Lancie Lybrę SW (kombi) 2,4JTD - 2001rocznik, 147tyś, na pełnym wypasie w jasnej skórze. Wystarczy ten samochód zobaczyć z zewn. i w środku oraz się nim przejechać aby się zakochać. Fotki i głębszy opis wkrótce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Odkochasz się jak zaczniesz skórę czyścić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 albo odda skore do czyszczenia i zobaczy rachunek za ta usluge ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 ...albo będzie o nią dbał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 ...albo będzie o nią dbał. Kurde super! W końcu ktoś kupił jakiś kawał fajnego włoskiego design'u. Gratuluję, autko śliczne i o wiele ciekawsze niż niemieckie które są opatrzone do bólu. Dbaj a będziesz zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) Strzeliłem z rańca dwie fotki - więcej później. Wyposażenie i wygląd wewnątrz to taki pasek za 120 koła oczywiście w ładniejszym wydaniu. Faktycznie coś jest w tych włochach. Albo się zawiodę totalnie na tej maszynie albo miłość będzie trwała do końca życia :) Dokładniejsze zdjęcia wkrótce. Edytowane 18 Czerwca 2008 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 A to nie jest przypadkiem alcantara a nie skóra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 A to nie jest przypadkiem alcantara a nie skóra? Oczywiście alcantara. Tak samo jak zamsz jest ze skóry tak i alcantara :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Piękna :) podobają mi się włoskie samochody zwłaszcza Alfy, przykładowo nowa 159 jest cudowna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 wszystko pieknie ładnie tylko częsci są drogie no i alfa jak to alfa lubi się psuć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...