chojrakrock Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 no ok ale to radio to raczej seryjne nie jest, wiec jak dla mnie kiszka i tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 no ok ale to radio to raczej seryjne nie jest, wiec jak dla mnie kiszka i tak :)a gdzie pisze ze to seryjna navigacja? z tego co sie orientuje to blaupunkta radio tam jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) a gdzie pisze ze to seryjna navigacja? z tego co sie orientuje to blaupunkta radio tam jest dobra widze ze sie czepiasz kiedy tylko mozesz wiec nie ma sensu rozmowa z toba.... Edytowane 15 Listopada 2008 przez chojrakrock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Te chojrakrock, a Tobie o co chodzi ? Na początku w ogóle nie widziałeś na zdjęciach navi więc Ci wytłumaczyli, że jest nawet na zdjęciach. Wiadomo, że nie oryginalna (nawet nie wiem czy VW Bora może posiadać coś takiego) i czy w ogłoszeniach musi o tym pisać ? I w czym niefabrycznie zainstalowana nawigacja ma być gorsza od tej kupionej i później zainstalowanej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 generalnie to to czy ma navi czy nie mnie średnio interesuje, i tak mam swoją. Autko musi jeździć a nie stać u mechanika, dlatego jakby ktoś miał czas, był blisko, znał auto żeby coś napisać, bo nie wiem czy jest sens jechać pół polski, autko i tak napewno bym wziął do serwisu VW, tylko czy warto? autko głównie urzekło mnie kolorkiem. A co do 407, to mi nawet w kombi się podoba, tylko w czarnym kolorku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 ktos ze zgorzelca pomoglby sprawdzic autko ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 moglby ktos z lublina obejrzec mi autko: <<< KLIK >>> z checia sam bym obejrzal ale to troche daleko :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 moglby ktos z lublina obejrzec mi autko: <<< KLIK >>> z checia sam bym obejrzal ale to troche daleko :/ Mógłbym, pisz na co zwrócić uwagę to podjadę i zobaczę co jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 (edytowane) To taka mala lista ;p - czy jest prosty (szczeliny miedzy elementami karoserii) - czy przebieg jest w miare realny (zwroc uwage na zuzycie wnetrza, fetele, kierownica itp) - czy wszystkie elektryczne duperele dzialaja (klima, szyby) - czy na bagnecie od oleju nie ma zadnych dziwnych mazi, W jakim ogolnie jest stanie. Wielki dzieki za pomoc :) postaram sie jakos odwdzieczyc ;D edit: - Na zimno odpalic- powinien równo pracowac. - Kontrolki czy po przekręceniu kluczyka świecą się wszystkie kontrolki i czy gasną po chwili. jak cos jeszcze przyjdzie mi na mysl dopisze ;p jeszcze raz dzieki Edytowane 11 Stycznia 2009 przez bamboocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Hehe, takie rzeczy to wiadomo, jestem mechanikiem (nie w swoim zawodzie pracuje) ale sie znam :), myślałem że może masz jakieś specjalne zyczenia, ok jutro podjadę luknę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 To czuje sie teraz pewniej ;d Najwazniejsze zeby silnik byl w dobrym stanie, nie kopcil na jakis dziwny kolor czy gdzies olejem rzygał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zdajesz sobie sprawę, że w opisie auta nie jest wyszczególnione, że jest to auto bezwypadkowe, więc napewno był robiony? Nawet jak piszą, że jest to i tak w 70% kłamią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 zdaje, nie mam jakis wielkich lekow do bitych aut, byle bylby by robione w porzadnym warsztacie. mialem 2 bite samochody (480Turbo i XC70) nie sprawialy mi problemow, ale z 2 strony wiem gdzie i jak byly robione wiec to troche inaczej wyglada. z tego co widze na zdjeciach to mogl miec bity lewy przod (wycieraczka reflektora w nienormalnej pozycji), dlatego prosze kogos zeby go obejrzal a najlepiej przejechal sie ale to raczej bedzie nie mozliwe bo nie zarejestrowany :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) bambocha napisałem Ci info na PW, niestety dzisiaj nic nie zdziałałem, byłem tam około 16:30, jakby ktoś chciał się pofatygować tam to proszę zwrócić uwagę na tabliczkę z godzinami otwarcia komisu: Komis czynny w listopadzie od świtu do zmierzchu :) ja sie niestety dzisiaj nie załapałem :) a propo samochodu: W sylwestra ktoś mi tak przypier.... z kopa w błotnik.... a dzisiaj jak chciałem wejść do samochodu to się okazało że ktoś majstrował mi przy zamku, nie dało się otworzyć, i weź tu człowieku miej samochód Edit2: Byłem, oglądałem, jak bedziesz na gg to daj znać! Edytowane 13 Stycznia 2009 przez Lowermann Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...