Skocz do zawartości
Kaeres

Samochody Do Sprawdzenia

Rekomendowane odpowiedzi

no ok ale to radio to raczej seryjne nie jest, wiec jak dla mnie kiszka i tak :)

a gdzie pisze ze to seryjna navigacja?

z tego co sie orientuje to blaupunkta radio tam jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te chojrakrock, a Tobie o co chodzi ?

Na początku w ogóle nie widziałeś na zdjęciach navi więc Ci wytłumaczyli, że jest nawet na zdjęciach.

Wiadomo, że nie oryginalna (nawet nie wiem czy VW Bora może posiadać coś takiego) i czy w ogłoszeniach musi o tym pisać ?

I w czym niefabrycznie zainstalowana nawigacja ma być gorsza od tej kupionej i później zainstalowanej ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

generalnie to to czy ma navi czy nie mnie średnio interesuje, i tak mam swoją. Autko musi jeździć a nie stać u mechanika, dlatego jakby ktoś miał czas, był blisko, znał auto żeby coś napisać, bo nie wiem czy jest sens jechać pół polski, autko i tak napewno bym wziął do serwisu VW, tylko czy warto? autko głównie urzekło mnie kolorkiem. A co do 407, to mi nawet w kombi się podoba, tylko w czarnym kolorku ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To taka mala lista ;p

- czy jest prosty (szczeliny miedzy elementami karoserii)

- czy przebieg jest w miare realny (zwroc uwage na zuzycie wnetrza, fetele, kierownica itp)

- czy wszystkie elektryczne duperele dzialaja (klima, szyby)

- czy na bagnecie od oleju nie ma zadnych dziwnych mazi,

W jakim ogolnie jest stanie.

Wielki dzieki za pomoc :) postaram sie jakos odwdzieczyc ;D

edit:

- Na zimno odpalic- powinien równo pracowac.

- Kontrolki czy po przekręceniu kluczyka świecą się wszystkie kontrolki i czy gasną po chwili.

jak cos jeszcze przyjdzie mi na mysl dopisze ;p jeszcze raz dzieki

Edytowane przez bamboocha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdaje, nie mam jakis wielkich lekow do bitych aut, byle bylby by robione w porzadnym warsztacie. mialem 2 bite samochody (480Turbo i XC70) nie sprawialy mi problemow, ale z 2 strony wiem gdzie i jak byly robione wiec to troche inaczej wyglada.

z tego co widze na zdjeciach to mogl miec bity lewy przod (wycieraczka reflektora w nienormalnej pozycji), dlatego prosze kogos zeby go obejrzal a najlepiej przejechal sie ale to raczej bedzie nie mozliwe bo nie zarejestrowany :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bambocha napisałem Ci info na PW, niestety dzisiaj nic nie zdziałałem, byłem tam około 16:30, jakby ktoś chciał się pofatygować tam to proszę zwrócić uwagę na tabliczkę z godzinami otwarcia komisu:

Komis czynny w listopadzie od świtu do zmierzchu :)

ja sie niestety dzisiaj nie załapałem :)

a propo samochodu:

W sylwestra ktoś mi tak przypier.... z kopa w błotnik.... a dzisiaj jak chciałem wejść do samochodu to się okazało że ktoś majstrował mi przy zamku, nie dało się otworzyć, i weź tu człowieku miej samochód :damage_wall:

Edit2: Byłem, oglądałem, jak bedziesz na gg to daj znać!

Edytowane przez Lowermann

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi