Skocz do zawartości
strusm

Nie Wiem Co Robić Pomocy Z Komputerem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam e6300, asus pw5 dh deluxe,4gb ram 800mhz dd2 ultra pdp pattriot, 8800 gtx evga acs3 ko, zasilacz be-queit 700wat E5, obudowa big tower cheiftec. Mam problem w windowsie nic się nie dzieje podczas grania przez internet np. call of duty 4 obraz tak jak by mi się odświeżał powoduje to freez komputera słusze głos itd. ale obraz wisi ratuje mnie tylko restart nie wiem czym jest to spowodowane czasem nie mam tego czasem 30 resetów dzienie.Proszę was o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozloz kompa i zloz wszystko jeszcze raz. Zainstaluj nowy system ze wszystkimi uaktualnieniami i najnowsze stery (do grafiki najlepiej te moded by side). A jak nie pomoze to wymieniaj podzespoly na pozyczone od znajomych i w ten sposob dojdziesz, ktory podzespol jest wadliwy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem do nowa system, nowe sterowniki nie pomogło na pewno jest to jakiś podzespół który się przegrzewa ale nie jestem pewien sam grafikę wymieniałem na inną nie ustało,zasilacz,ram, grafikę oddałem na gwarancje i przyszła sprawna to samo procesor już sam nie wiem co robić stawiam że jest to płyta główna na pewno się przegrzewa bo przy otwartej obudowie bardzo rzadko się wiesza ale dla pewności jakie testy porobić by być pewnym co jest nie tak z moim pc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi