kamiltroy Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Cześc. Trzy dni temu kupiłem samsunga 2232BW. Wszystko fajnie poza jedną rzeczą: otóż przy np. przewijaniu w górę i w dół stron w przeglądarce, pojawia się "tęcza", poziome paski na całą szerokośc ekranu... Podobnie też takie tęczowe kolory można zauważyc gdy klikam prawym klawiszem myszy i się rozwija ten szary prostokąt. Możecie mi powiedziec, co to może byc? Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Cześc. Trzy dni temu kupiłem samsunga 2232BW. Wszystko fajnie poza jedną rzeczą: otóż przy np. przewijaniu w górę i w dół stron w przeglądarce, pojawia się "tęcza", poziome paski na całą szerokośc ekranu... Podobnie też takie tęczowe kolory można zauważyc gdy klikam prawym klawiszem myszy i się rozwija ten szary prostokąt. Możecie mi powiedziec, co to może byc? Dzięki w menu monitora spróbuj wyłączyć opcję RTA na OFF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiltroy Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 w menu monitora spróbuj wyłączyć opcję RTA na OFFpomogło, dzięki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...