Bull_Byk Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 jeden test byl robiony o 8 wieczorem (ten pozniejszy) a drugi rano to moze wplywac na obciazenie sieci i mniejsze transfery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilFan Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 (edytowane) Nie wiem czy to ma znaczenie..... nie wiem co się stało :/ Może mam jakieś syfy na kompie ??. Ale codziennie czyszczę programem CCleaner. On usuwa wszelkie cookies itp z foldera. Co jakiś czas skanuje Ad-aware który usuwa rózne robaki i mniejsze wirusy.... Ostatnio skanowałem kompa Kasperskim i nie wykrył żadnego wirusa (on chyba wykrywa tylko te mocne, bo robaków nie.... po niej zeskanowałem Ad-aware i wykrył jakieś drobne... dziwne że kasperski tego nie wykrył....) Nie wiem co mam zrobić :| net był szybszy........ teraz nie wiem, duża zmiana.... prawie o połowe.... wcześniej ponad 1000 teraz ponad 500 wykazuj mi speedtest.net... Edytowane 29 Czerwca 2008 przez KamilFan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 (edytowane) uruchom system w trybie awaryjnym i pusc test Edytowane 29 Czerwca 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilFan Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 jak w trybie awaryjnym ?? Ale co moge zrobić ?? mam coś wyczyścić w kompie, czymś przeskanować . Macie jakiś pomysł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 jeden test byl robiony o 8 wieczorem (ten pozniejszy) a drugi rano to moze wplywac na obciazenie sieci i mniejsze transfery. jeśli więcej ludzi na raz korzysta z internetu to działa on w sieci trochę wolniej. Wszystko jest spoko, nie masz żadnego syfu na kompie, daj sobie spokój, bo wszystko jest dobrze i nie przejmuj się cyferkami w programach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 W ogole KamilFan po co ta cala dyskusja. Czy to ze ci program pokazuje troche mniej to wplywa na to ze ci nie wiem strony sie wolniej otwieraja czy co. Bo jak stronka otwierala ci sie 1 sekunde i otwiera 1 sekunde to w czym problem?? Jakby ci sie www otwieraly z minute to moze by i to byl jakis problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 po przeczytaniu tego topica jestem pewny, że matura z matematyki powinna byc obowiązkowa. sorki za OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 dobrze prawi, polac mu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 ehhh no nie prawi tak do konca dobrze bo jeszcze jezyk polski - czytanie ze zrozumieniem, wiedza informatyczna by tez sie przydala chodz jak juz wspomnialem wszystko jest napisane wystarczy czytac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...