Skocz do zawartości
KamilFan

Prędkość Neta

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy to ma znaczenie..... nie wiem co się stało :/ Może mam jakieś syfy na kompie ??. Ale codziennie czyszczę programem CCleaner. On usuwa wszelkie cookies itp z foldera. Co jakiś czas skanuje Ad-aware który usuwa rózne robaki i mniejsze wirusy.... Ostatnio skanowałem kompa Kasperskim i nie wykrył żadnego wirusa (on chyba wykrywa tylko te mocne, bo robaków nie.... po niej zeskanowałem Ad-aware i wykrył jakieś drobne... dziwne że kasperski tego nie wykrył....)

Nie wiem co mam zrobić :| net był szybszy........ teraz nie wiem, duża zmiana.... prawie o połowe.... wcześniej ponad 1000 teraz ponad 500 wykazuj mi speedtest.net...

Edytowane przez KamilFan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeden test byl robiony o 8 wieczorem (ten pozniejszy) a drugi rano to moze wplywac na obciazenie sieci i mniejsze transfery.

jeśli więcej ludzi na raz korzysta z internetu to działa on w sieci trochę wolniej. Wszystko jest spoko, nie masz żadnego syfu na kompie, daj sobie spokój, bo wszystko jest dobrze i nie przejmuj się cyferkami w programach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ogole KamilFan po co ta cala dyskusja. Czy to ze ci program pokazuje troche mniej to wplywa na to ze ci nie wiem strony sie wolniej otwieraja czy co. Bo jak stronka otwierala ci sie 1 sekunde i otwiera 1 sekunde to w czym problem?? Jakby ci sie www otwieraly z minute to moze by i to byl jakis problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi