plastekk Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Kolega ma msi na am2 i myszkę na PS2 i klawę też na PS2. Wszystko chodziło fajnie aż do momentu kiedy naciśnięcie na klawisz powoduje zacinanie się komputera i pomaga tylko restart. Czasami przechodzi dobrze czasami nie. Kupiona została nowa klawiatura na ps2 i to samo. Wgrałem nowy system i też jest to samo. Jak kupie klawiature na USB to problem zniknie? Prosiłbym o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Odpal jakiegoś linuxa z CD. Jak w nim będzie to samo, to wina płyty najwyraźniej. Może być uszkodzona. Jeśli będzie ok, to wina systemu - jakaś aplikacja/sterownik ma problem. Jak masz możliwość, to pożycz od kogoś klawiaturę USB i sprawdź wcześniej zanim kupisz. Myślę, ze to rozwiąże problem. Dzieje się tak przy naciskaniu konkretnego klawisza/klawiszy czy dowolnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianq Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Pożycz jakąs klawe na usb i sprawdź, jakby co to taka przejsciówka niewiele kosztuje, bawiliście się Biosem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Wszystko chodzi bez OC, bo to nie mój komputer więc mi to lekko mówiąc wisi. Problem troche nietypowy dlatego załozyłem ten watek. Chociaz przypuszczam ze moze tez grysc sie neostrada z tym. Wcześniej kumpel grał pól dnia w GRIDA a potem zainstalował sobie wszystkie aplikacje do neo i juz coś zaczeło się źle dziać. Chociaż teraz po odinstalowaniu i odczepieniu modemu jest to samo ;/ W takim razie pożyczyć klawiature na usb i próbować coś działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Mój tata miał ten sam problem, pomogło podłączenie klawiatury USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzovelionn Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 neostrada i klawiatury to czarna magia.Ja miałem restarty na początku korzystania z kompa przez klawiaturę usb i neo. Jakby były problrmy z klawiaturą USB to posprawdzaj inne porty. Jednak ja stawiam na płytę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...