KaxxL Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Witam Mam problem, kupilem nowego kompa [plyta foxconn p35-s] i nie mam dzwieku :/ Sterowniki mam zainstalowane a i tak nie mam dziweku wie ktos czemu? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvin Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Sprawdź czy w biosie jest włączona zintegrowana karta dźwiękowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Pewnie masz dźwięk Realtek HD Audio, jeśli tak spróbuj zainstalować według tego: 1. Instalujemy system, chipset, grafikę, audio 2. Jeżeli nam audio działa, to jest OK, jeżeli nie: 3. W "dodaj usuń programy" usuwamy sterowniki Realteka. 4. Prawym na "mój komputer", właściwości, zakładka sprzęt, menedżer urządzeń. 5. Na dole, w urządzeniach systemowych, powinno być "Urządzenie PCI", czy jakoś tak, z żółtym wykrzyknikiem, należy je odinstalować. 6. Resetujemy komputer, powinno nam odnaleźć urządzenie HD Audio. 7. W kreatorze najpierw dajemy "nie", później wybieramy instalację z danej lokacji i wybieramy folder "Vista" w rozpakowanym folderze z driverami audio. 8. Driver się instaluje i gra muzyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Witam Tak to realtek hd audio Dzieki z pomoc ja to zrobilem tak Znlazlem w rejestrze pozycje Enum [ w folderze HDaudio czy jakos tak] wywalilem to + oczywiscie wczesniejsze wywalenie z dodaj usun] potem wywalilem wszystkie latki jakie mialem i wgralem ta : kb888111 I wszystko juz sie udalo Pozdro Pokazywalo mi takie bledy Instalacja sterownikow : 0xe0000227 I od winampa blad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...