jonathan Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Tak sie zastanawiam czy pogrywa ktos z forumowiczow... Jezeli tak to jaki serwer i jaka ksywka ;] Ja gram juz jakis czas z rozna czestotliwoscia, na poczatku jakos mnie zbytnio nie pochlonelo, ale im dalej tym fajniej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Powiem szczerze ze dziwi mnie ze wsrod tylu uzytkownikow nikt sie nie znalazl Swojego czasu sporo osob pogrywalo w The Crimes, ktore przy tym jest bardzo ubogie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Grałem, ale kawał czasu temu. Ta gra jest najzwyczajniej - pasuje mi tu jedno mądre słowo, które padło tylko w jednej mądrej gazecie (KŚ Gry) - TRYWIALNA i bezsensowna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaniWszechmogaca Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Mam założone na Bloodwarsie chyba z 8 kont xD A że do żadnego nie pamiętam hasła....^^" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 A ja to nie piszę nic bo skrinuf nie ma nawet, opisu, nie wspominając o braku chamskich linków. Spam jak ta lala. ;) Pozdrawiam. P.S. Grafa mi się nie podoba. :smile2: Sado... aport. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Dobre! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 kumpel mi ją pokazał i spodobała mi się, i tak już gram 2 tygodnie na R3 Necr. 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A mnie troszke autor tematu zarazil i szczerze mowiac to nawet fajna klikanka, fakt dosc prosta jak sie okazalo, ale jak sie siedzi caly dzien w robocie przed komputerem to nawet fajny zabijacz czasu :) Gram na R2 moria :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...