Alig@tor Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) Witam wszystkich jestem tu nowy!:) Na początku chciałem napisać ze przegladalem duzo tematow na forum ale podobnego problemu nie znalazłem:) Ok a teraz do sedna:) Od jakiegoś czasu jestem szczesliwym posiadaczem laptopa:) lecz ciagle irytuje mnie łażenie gdziekolwiek jestem ze stosem plyt w plecaku (filmy, gry..itd..) chciałem zakupić sobie przenośny dysk który da się podpiąć pod USB do laptopa moje delikatne wymagania i kryteria: :arrow: pojemność 250GB lub 500GB :arrow: cena wiadomo że cena 500 jest droższa ale bede dokonywal wyboru spośrd tych dwóch nie chce baaardzo drogiego.. ale też nie za taniego że tak powiem coś z prawie "wysokiej półki" dla tych wielkości 250 i 500:) :arrow: żeby nie byl w miarę ciężki aż tak bardzo żebym jakiejść cegły nie nosił w plecaku:) to tyle, więcej niemam wymagań nie znam się na szczegółach:) więc mam nadzieje że mi pomożecie:) Edytowane 30 Maja 2008 przez Alig@tor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Chcesz kupić gotowca, znaczy dysk i kieszeń oddzielnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alig@tor Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Chcesz kupić gotowca, znaczy dysk i kieszeń oddzielnie? Nie nie, chce kupic jeden dysk 250GB lub 500 to jeszcze sie zdecyduje , chcialbym zebyscie mi pomogli wybrac na te 2 dyski najlepsze propozycje ;] i dlaczego ewentualnie ja pozniej wybiore z tego;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Nie nie, chce kupic jeden dysk 250GB lub 500 to jeszcze sie zdecyduje , chcialbym zebyscie mi pomogli wybrac na te 2 dyski najlepsze propozycje ;] i dlaczego ewentualnie ja pozniej wybiore z tego;) WD Caviar My Book Essential 2.0 500GB USB 2.0 waga 1.15 dobry dysk, mam go 2gi dzien i sobie bardzo chwale. myslalem ze bede narzekal na sam transfer przez USB, ale jest ladny. zreszta slyszalem od wielu osob bardzo pozytywne opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alig@tor Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 WD Caviar My Book Essential 2.0 500GB USB 2.0 waga 1.15 dobry dysk, mam go 2gi dzien i sobie bardzo chwale. myslalem ze bede narzekal na sam transfer przez USB, ale jest ladny. zreszta slyszalem od wielu osob bardzo pozytywne opinie. Ok spoko, a masz moze jaks propozycje z 250GB? bo z 500 juz mam;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Ok spoko, a masz moze jaks propozycje z 250GB? bo z 500 juz mam;)to samo, tylko 250GB. kup lepiej 500GB. roznica w kosztach niewielka jak na 2x wieksza pojemnosc. z alledrogo mozna wyrwac 500GB za 279,- wiec to nie jest wcale drogo jak na dobry dysk. mozesz jeszcze pomyslec nad Seagate, tez robi swietne dyski, mam jeden w kompie i smiga swietnie. gdyby nie to, ze mialem okazje wciagnac WD to pewnie bym kupil seagate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...