beno21 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Cos słabo chlopcy jeden z moich bartków ( specjalne zamówienie bylo ) miał sie krecic na obnizonym Vscore ?? Wyniki 1.4 V 2100 mhz stablo 1.5 V 2200 mhz stablo Nizej moja płyta niepozwala mi zejsc z Vscore a wiec niepowiem wam na jakim naoięciu poszedł by na default - mozemy tylko przypuszczac. Ale trafiłem tylko trzy takie sztuki - jedana seria ( ...62...63...64 ) Zaden bartek wiecej niechciał mi pujsc ponizej 1.6 V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_lukash_ Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 wow a skad wytrzasnales tego bartka?? moj procek jeszcze pare dni temu dzialal stabilnie na 1.2v (10x166) dzis chcialem sprobowac zejsc nizej a lipa nie wstal nawet na 1.3v przy tych samych ustawieniach... ciekaw jestem dlaczego?? moze to przez ta pogode :P ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Pisałem ze to bylo specjalne zamuwienie - wiec szukalem, no i troche szczęscia tez miałem - miało byc 1.4 V i było, ale to był czysty fuks tak jak bartki chodzące na 2.5 gh ( troczę częsciej się trafiają ). A skąd to juz moja słodka tajemnica - pisało na nim made in malasia - więc wiadomo skąd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...