mati_pl Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Tak jak w tytule szukam sklepu internetowego lub sklepu w warszawie gdzie można zakupić takie szybkozłącza. Niestety firmy jakie znalazłem z chęcią sprzedadzą mi takie coś ale jeśli będę posiadać firmę;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Daj fote lub poszukaj tutaj http://www.virsal.pl/subdzial.php?ktory=12 sprzedają w detalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Fajnego zawirusowanego linka podałeś Arni :/ NOD wykrywa mi tam trojana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_pl Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 poszukuje czegoś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Fajnego zawirusowanego linka podałeś Arni :/ NOD wykrywa mi tam trojana. :ploom: :ploom: :ploom: pewnie też razem ze złączkami przysłali mi wąglika radze zmienić antywirusa lub sprawdzić w pf czy istnieje ta firma i czym ona się zajmuje bo nie można ufać linka rozsianym w internecie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Ale ja nie twierdzę że firma nieistnieje xD Przecież widzę że jest realna i ma się dobrze ;) Informuję tylko, że nod wykrywa tam trojana, ot co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Kaspersky tez trojana wykrywa... wykryto: koñ trojañski Trojan.JS.Redirector.e URL: <edit zeby ktos nie klikal> Edytowane 31 Maja 2008 przez Heniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipknot Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 U mnie także trojan na Kasperksym Internet Security 7... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 :ploom: :ploom: :ploom: pewnie też razem ze złączkami przysłali mi wąglika radze zmienić antywirusa lub sprawdzić w pf czy istnieje ta firma i czym ona się zajmuje bo nie można ufać linka rozsianym w internecie :lol:Avast też trojana wykrywa.... Bardzo pro ta firma - rozdaje bezpłatne gratisy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 :wink2: dobrze wiedzieć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...