berdej Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Byłem dzisiaj na giełdzie w Warszawie i "wylukałem" coś takiego. Jest wyprodukowany przez firmę Chanell Well. 3.3V - 20A 5V - 32A 12V - 16A Jeden wiatrak z automatyczną regulacją obrotów. PFC - sprzedawca zapewniał, że aktywne. Ponoć ma też zabezpieczenia przeciw-przeciążeniowe i przeciw-zwarciowe. Dosyć ciężki. Cena 150zł z 3 letnią gwarancją, a na innym stoisku 135zł z roczną. Zasilacz robi wrażenie porządnego i cena atrakcyjna. Zastanawiam się czy nie kupić do: XP1700+@2300+, GF3 TI500, 2xHDD, DVD, CD-RW, kilka wentyli. Miał ktoś z takim zasilaczem styczność? PROSZĘ NIE PISAĆ MI BYM DOŁOŻYŁ I KUPIŁ CHIEFTECA ALBO ENLIGHTA!!! Ograniczenia finansowe i basta! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 na stronie modecom są takie zasiłki : http://www.modecom.co.kr/eng/power_supply.htm czyli jakby huntkey... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...