madmax57 Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Jak w temacie czy znacie jakąkolwiek obudowę tego typu mieszczącą ten radiator?? Wymagania ma spore bo aż 16cm wysokości czyli buda musiała by mieć jakieś 20cm wysokości bez zasilacza ponad procesorem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 a po co ci MUGEN w HTPC ? najlepszym rozwiązaniem do tego typu odbudów są AEROCOOL DOMINATOR oraz SCYTHE ZIPANG ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 a po co ci MUGEN w HTPC ? najlepszym rozwiązaniem do tego typu odbudów są AEROCOOL DOMINATOR oraz SCYTHE ZIPANG ... 1. Ponieważ mam ten cooler i zdecydowanie mi odpowiada wydajnościowo 2. Przy jego wadze i sposobie monteżu w tego typu obudowach jego waga jest zaleta (docisk do procka) 3. Mam plan zmiany obecnej budy na coś znacznie mniejszego najlepsza była by obudowa HTPC ale chyba jedynym kompromisem będzie Lian-Li PC-A05 (wystarczająco duża aby pomieścić wszystko co mam a mimo tego malutka i elegancka oczywiście to kwestia gustu z wyglądem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...