Goglin Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Pobrałem sobie czcionke. Wgralem do Panel Sterowania > Wyglad i kompozycje > Czcionki. Gdy chce ja ustawic np. do Aktywnego Paska tytułu nie wyswietla mi go w Właściwości > Wygląd > Zaawanswoane ... Jak mozna wgrac ? Czcionka mozna pobrac z http://s010.wyslijto.pl/?file_id=99738853164199161445 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Wrzuciles czcionke do Windows\Fonts? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Wrzuciles czcionke do Windows\Fonts?Tak jest tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 w xp instalacja czcionki wymagała dwóch kroków - przynajmniej ja tak robiłem i zawsze działało. 1. wgrywasz plik do widnows\fonts 2. otwierasz czcionki w panelu sterowania i po otwarciu widać taki mały refresz (coś jakby doczytanie nowej czcionki) i powinno hulać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Wystarczy skopiować, ale przez Mój Komputer wtedy tez się one instalują. Przez np. Total Commandera skopiowanie nie powoduje jednocześnie zainstalowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...